Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Grondstoffen staan op uitbreken. Mogelijk megatrend op komst !

Het lijkt er op dat aandelenmarkten vandaag de dag alleen er toe doen, maar wacht even! Ik heb groot nieuws. Industriële metalen staan op het punt om een belangrijke beweging te maken waardoor ze in de komende jaren beter kunnen presteren dan aandelen.

De zinkprijzen stegen gisteren naar de hoogste stand in bijna tien jaar, terwijl aluminium en koper hun hoogste prijsniveau sinds 2014 hebben aangetikt. De meeste industriële metalen zijn opgeveerd en hebben daarmee een koopjesjacht teweeggebracht. De stijging wordt gestimuleerd door een sterke wereldwijde vraag en een krappe aanbod.

Beste belegger is dit wat u zoekt? :  Auto trading in goud die gemiddeld 89% per jaar heeft verdiend. Dit programma heeft met een startkapitaal van 5400 USD in 2008 , een actueel resultaat van 229,379 USD van gemaakt. Dit betekent een gemiddelde rendement van 89,4% per jaar. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag nu kosteloos informatie aan

De zinkgraadmeter LME ZINC sloot 5,4% hoger op $3,119 per ton en is daarmee op weg om de grootste stijging sinds november te laten zien. Ook is het boven het technische niveau van $3,000 voor het eerst sinds 2007 gekomen .

Megatrend op komst

Een uitbraak van de industriële metalen index $GYX ten opzichte van de beursgraadmeter S&P 500 ratio wijst er op dat industriële metalen en hun aanverwante aandelen in de komende jaren het beter zullen doen dan de aandelenbeurzen.

Bron: 13D Research

Ook andere grondstoffen staan op uitbreken. De grondstoffenindex Goldman Sachs Commodity Indexes (GSCI) is ten opzichte van de beursgraadmeter S&P 500 het goedkoopste in 50 jaar. Een omkering kan beteken dat grondstoffen in de komende jaren beter zullen presteren ten opzichte van aandelen.

 

Grondstoffen versus aandelen

Bron: 13D Research

Heeft u een positie in zilver , of bent u van plan in zilver te stappen, lees hieronder onze tip!

We hebben een automatische handelssysteem gevonden die het prima doet. Wij hebben een interessant automatisch systeem gevonden met indrukwekkende cijfers. Het systeem kon in 1 jaar en drie maanden het starkapitaal laten groeien van $35.000 naar ruim $103.000. Dat is een rendement op jaarbasis van 255% ! < KLIK HIER VOOR MEER Informatie >

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Grondstoffen staan op uitbreken. Mogelijk megatrend op komst !”

  1. Avatar

    Als je het aan het automatische handelssysteem over laat, neem aan dat die goed is,ziet die dat de trend juist neerwaarts zal zijn!

    Maakt natuurlijk niets uit, ook aan een bearmarkt valt te verdienen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *