Respecteer prijsrange in goud

Uit recente rapporten van grote vermogensbeheerders blijkt dat de instroom in het gouden edelmetaal de afgelopen twee weken fors is toegenomen. Dat heeft alles te maken met verhoogde politieke onzekerheid.

Heeft u een positie in goud, of bent u van plan in goud te stappen, lees onze tip!

Terwijl goud weer min of meer op het zelfde niveau terug is als in begin 2016, heeft een goudhandelaar in 2016 maar liefst 73% verdiend met actieve handel. Dat wekt onze interesse; kopen en verkopen dus. Bij een minimale investering van 30,000 USD genereert hij maar liefst 22,122 USD netto winst! Dat is nog niet alles. Sinds de start van dit model in 2008 staat dit programma 226,552 USD in de plus met een gemiddeld jaarrendement van 93.7%. Wij willen de informatie over dit handelssysteem met u delen, vul uw gegevens in en wij sturen u alle informatie over dit bijzondere handelssysteem in goud. Meer Informatie >

De belangrijkste katalysator is de toenemende politieke spanning in de Verenigde Staten. Dat begon met het ontslag van de directeur van de FBI door president Trump. Vervolgens stelde het Congres een speciale officier van justitie aan om mogelijke Russische betrokkenheid bij de Amerikaanse verkiezingen te onderzoeken. Nu er meer en meer rumoer ontstaat over de vraag of de Trump Administratie zijn volledige termijn wel zal halen, dient goud weer een beetje als vlucht naar een veilige haven.

Prijstrend goud in opgaand kanaal

Zonder een al te technisch plaatje te willen schetsen ziet u in onderstaande grafiek dat sinds het meest recente laagste punt – rond $ 1.130 per ounce midden december vorig jaar – een opgaande trendlijn is begonnen. Dit wordt vooral gekenmerkt door hogere bodems en hogere toppen.

De laatste low werd op 9 mei jl. net onder de $ 1.220 genoteerd, waarmee ons inziens de bodem voor de rest van dit jaar vaststaat.

Het bereiken van dat laatste laagste punt gebeurde enkele weken nadat het hoogste punt van dit jaar werd bereikt; op 17 april noteerde goud op de dag kortstondig $ 1.295; dat prijsniveau zal de rest van het jaar verkopers blijven aantrekken.

Koop- en verkooppunten duidelijk

En daarmee is de prijsrange voor 2017 gezet, die wij adviseren te respecteren. Dat betekent mogelijke koopkansen in de buurt van $ 1.220 en verkoopkansen in de buurt van $ 1.295. Veel hangt natuurlijk af van de (vaak onverwachte) uitspraken en acties van Trump. Maar tevens moet worden afgewacht wat de verkiezingen in Italië en Duitsland later dit jaar voor de markten in petto hebben. Ook een aandelencorrectie – steeds meer door velen gevreesd – zou van grote invloed kunnen zijn op de prijsontwikkeling van goud.
Op den duur verwachten wij een break out aan de bovenkant, maar vermoedelijk zal dat pas ergens in 2018 gebeuren. Zoals u van ons gewend bent, houden wij u op de hoogte van alle (eventueel nieuwe) ontwikkelingen op de goudmarkt.

Heeft u een positie in goud, of bent u van plan in goud te stappen, lees onze tip!

Terwijl goud weer min of meer op het zelfde niveau terug is als in begin 2016, heeft een goudhandelaar in 2016 maar liefst 73% verdiend met actieve handel. Dat wekt onze interesse; kopen en verkopen dus. Bij een minimale investering van 30,000 USD genereert hij maar liefst 22,122 USD netto winst!
Dat is nog niet alles. Sinds de start van dit model in 2008 staat dit programma 226,552 USD in de plus met een gemiddeld jaarrendement van 93.7%.
Wij willen de informatie over dit handelssysteem met u delen, vul uw gegevens in en wij sturen u alle informatie over dit bijzondere handelssysteem in goud.
Meer Informatie >

Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies en het is ook geen uitnodiging om te gaan beleggen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. Beleggen in aandelen, valuta, opties en futures brengt hoge mate van risico’s met zich mee, derhalve zijn ze niet geschikt voor elke type belegger. U kunt een deel of volledige inleg verliezen. Overleg met een deskundige voordat u besluit om te investeren in deze instrumenten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het artikel is louter de persoonlijke mening van de auteur. De auteur heeft geen positie in bovengenoemde aandelen/producten. RendabelBeleggen.nl en zijn columnisten, schrijvers en analisten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, suggesties of ideeën verstrekt door of namens RendabelBeleggen.nl via één van zijn websites.

Bron: Rendabel Beleggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.