fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Een belangrijke trend in de goudmarkt is gebroken en Bitcoin kan de schuldige zijn. Dat zeggen beleggingsstrategen op financiële nieuwszender CNBC .

De goudmijn ETF ( GDX ) is bijna 15 procent gedaald ten opzichte van het hoogtepunt in september, terwijl goud sinds eind juli steeds lagere toppen zet. Dit is merkwaardig, zegt Larry McDonald, hoofd macrostrategie bij het Amerikaanse ACG Analytics, omdat de beweging in goud ook werd gevolgd door lagere obligatierentes. Dat is erg raar omdat normaliter een daling van de rente gepaard gaat met een stijging van de goudprijs. Er is een 82% correlatie tussen obligaties en goud.

De strateeg wijt deze vreemde ontwikkeling aan bitcoin. Als bitcoin de goudprijs drukt , dan betekent het dat de prijs van het edelmetaal verder naar het zuiden kan gaan, gezien de stormachtige ontwikkeling van de cryptovaluta.

De markt voor digitale valuta is nu 23 maal zo groot als van het liquide verhandelbare goud. Dat is een stijging van 2 of 3 procent ten opzichte van een jaar geleden, dus cryptovaluta snoepen volgens hem marktaandeel van goud. Sterker nog, terwijl goud de afgelopen maand meer dan 2 procent is gedaald, heeft bitcoin volgens Coinbase de waarde in die tijd eigenlijk meer dan verdubbeld.

Na de lancering van bitcoin-futures-contracten op de CBOE steeg de bitcoin maandagochtend rond de $ 16.800. Goud zat aan de andere kant nog steeds in de buurt van de dieptepunten in juli.

Phillip Streible, senior marktstrateeg bij RJO Futures, zegt dat de prestaties van bitcoin-futures-contracten, waarvan de eerste op zondag op de Cboe begon te handelen, bepalend zullen zijn voor de volgende zet van goud.

“Als we opeens Bitcoin-futures in een vrije val zien vallen en in elkaar storten, zal [het goud er beter van worden],” zei hij vorige week tijdens “Power Lunch.” “Veilige haven, opslag van waarde , het zal mensen terughalen.”

De volgende beurs voor het lanceren van bitcoin-futures-contracten is de CME op 18 december

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *