Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

10 zonnige aandelen

Hoewel het indrukwekkend is dat de Amerikaanse zonne-energiesector in 2016 met 95 procent is gegroeid ten opzichte van 2015, is het schatten van de capaciteit in het afgelopen decennium enigszins moeilijk gebleken. Vorig jaar ‘verdubbelde de zonne-energie-industrie van het land bijna haar jaarlijkse record’.  Dat blijkt uit een rapport van Green Tech Media. In totaal zijn er 14,626 megawatt aan geïnstalleerde zonne-energie in vergelijking met 7.493 megawatt geïnstalleerd in 2015.

De Amerikaanse Energy Information Administration (EIA) heeft echter de cijfers enorm onderschat. De capaciteit tussen 2006 en 2016  was vorig jaar 4.813 procent meer was dan aanvankelijk voorspeld door de EIA.

In termen van zijn algemene marktvooruitzichten, zou het niet moeten verbazen dat de zonne-energiesector nog meer zal groeien dan hij al heeft gedaan. Advanced Energy Now verwacht dat de markt voor zonnedaken in 2022 $ 4,14 miljard zal bereiken, en jaarlijks zal groeien met 9,70 procent.

Zonne-cellen en windmolens worden een steeds goedkoper alternatief dan kolenmijnen en kerncentrales in delen van de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een rapport van de Amerikaanse investeringsbank Lazard.

Zo kost het bouwen en het gaande halen van windenergie $30 tot $60 megawatt-hour over de gehele levensduur. Dit kan dalen naar slechts $14 als subsidies worden meegerekend. Een bestaande kolenmijn kost tussen de $26 en $39 en een kerncentrale $25 tot $32.

Profiteren van deze trend

Investeren in zonne-energie kan op verschillende manieren:

  • 1- U kunt zelf panelen op uw dak laten installeren en besparen op uw elektriciteitsrekening
  • 2- U kunt aandelen kopen van bedrijven die in de solar industrie actief zijn
  • 3- U kunt in een groen fonds investeren of een ETF kopen
  • 4- U kunt direct investeren in een zonnepark (min 100,000 ,- Euro)

Wilt u duurzaam beleggen en een rendement behalen van 6%? Wij hebben namen en rugnummers van serieuze partijen in een aantal grote zonne-energie projecten en maken het mogelijk voor u! Vraag hier het rapport aan

Aandelen

Wij hebben tien aandelen voor u geselecteerd die kansrijk zijn om te profiteren van de zonne-energie trend. U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *