Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Turkse lira stort in

De Turkse lira blijft dalen ten opzichte van de Amerikaanse dollar. In de eerste dagen van het nieuwe jaar moest de munt al 5,8% inleveren en vandaag daalt het nog eens 1,8%. De verslechterende economie, de aanslagen van terroristen en de politieke ontwikkelingen drukken het sentiment. Ook ten opzichte van de euro werd aan waarde ingeboet. De Turkse lira zakte voor het eerst onder de 4 euro.

Bron: Zerohedge

De markt richt zich op de grote externe financieringsbehoefte waardoor de valuta vatbaar is voor de verkrapping van het monetaire beleid in de Verenigde Staten (renteverhoging). De economische groei in Turkije blijft zwak en de inflatie loopt op. Tegelijkertijd kwam de centrale bank onder druk om de rente niet te verhogen. Ook zijn er zorgen over de voorgenomen grondwetswijziging waardoor de president meer macht krijgt. De aanslagen ondermijnen het vertrouwen van toeristen die vitaal is voor de economie en de betalingsbalans.

Valutasignalen

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). De signalen zijn gratis te volgen via twitter: https://twitter.com/TJ_currencies. Rendement is ruim 3800 euro sinds 10 oktober.

Mocht u belangstelling hebben dit per SMS te ontvangen, dan is dat ook mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *