Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Trump-adviseur geeft beleggingsadvies

Het is bekend dat de Verenigde Staten en andere overheden bezig zijn met valutaoorlogje spelen. Iedere overheid is naast “samenwerking” verwikkeld in een concurrentiegevecht, om de eigen export te stimuleren bij een dalende wereldhandel. Het is dus een race naar de bodem op valutagebied. In dat kader zegt Peter Navarro, adviseur van Trump,  dat Duitsland een veel te goedkope euro. Volgens hem is de Europese eenheidsmunt eigenlijk een verkapte Duitse mark. De euro daalde in afgelopen drie jaar tot afgelopen decemeber met 23% ten opzichte van de dollar. Deze maand werd de laagste stand in 14 jaar aangetikt op $1.0339.  De woorden van  Navarro hadden direct effect op de valutamarkten. De euro steeg naar het hoogste niveau in vijf dagen op $1.0764.

De euro-dollar kan mogelijk herstellen naar $1,12. Stoploss op $1,06.

Profiteren van valutabewegingen

Als particuliere belegger kunt u profiteren van de bewegingen op de valutamarkten maar dit is echter niet makkelijk. Daarom hebben wij een hulpmiddel voor u ontwikkeld: een volautomatische systeem die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). Dit systeem heet Tom & Jerry FX.  De resultaten zijn niet onverdienstelijk: sinds 10 oktober is er een winst geboekt van ruim € 10.800.

Wilt u ook profiteren van dit systeem en heeft u de tijd niet er voor om het alles te volgen? Dan kunt u automatisch beleggen.

-Ideaal als u weinig tijd heeft
-Gratis: alleen abonnementskosten bij winst
-Schaalbaar: u kunt meedoen vanaf € 2.500

Voor meer informatie: Klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

5 reacties op “Trump-adviseur geeft beleggingsadvies”

 1. Avatar

  Ik zie een butterfly patroon, A,B,C, in de grafiek, ze zijn kind aan huis in elke grafiek en maken zo’n beetje wat er allemaal gebeurt in diezelfde grafiek…Maar als jij ‘woorden’ als aanleiding geeft voor een stijging zul je toch even achter het fenomeen butterfly aanmoeten, je tekent ‘m immers zelf maar weet eigenlijk niet eens te betekenis, of de waarde, er van…Teken ‘m dan niet.

 2. Avatar

  Butterfly patroon, of het A,B,C,D, patroon, zoals te maken met het tool op de grafieken website,het komt op hetzelfde neer. Een technische aangelegenheid, een wederkerend iets, patronen,de maker van deze gemeten grafiek is puur technisch te werk gegaan, maakt derhalve dan ook geen verwijzingen naar ‘woorden’ of een adviseur, dus dan is het hoogst opmerkelijk dat je dat zelf wél doet….Laat technisch technisch blijven!..

  Een geanalyseerde grafiek van derden plaatsen heeft pas nut als je deze zelf ook begrijpt, en zelf met aanvullingen komen, de eigen interpretatie die niets van doen heeft met de grafiek zelf,is niet handig want zo haal je eigenhandig de kracht uit het geanalyseerde. Als de grafiek bullish aangeeft is het bullish, wat, en door wie, er ook iets gezegd wordt. De kracht van TA..

 3. Avatar

  Aan dit A,B,C,D, patroon zoals hier gebruikt kleeft éen nadeel, je kunt de ‘D’ plaatsen waar je maar wilt,als je wilt..,en wie zegt mij dat deze op de juiste plek staat.., de $1,12 is daarom geen uitgemaakte zaak.. Het was wat anders geweest als deze samen was gevallen met een Fibonacci extension niveau. Het Fibonacci tool is niet aanwezig op deze grafieken website, er kan dus ook niets bevestigd worden. Wat zekerheid betreft hoef je niet van deze grafiek uit te gaan, tenzij je alles voor zoete koek aanneemt natuurlijk..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *