Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Euro zakt onder $1

De euro zakt onder de $1 door de aanhoudende stimulerende maatregelen van de Europese Centrale Bank (ECB). Dat schrijft zakenbank Barclays in een rapport over de vooruitzichten voor 2017 op valutagebied. In het vierde kwartaal van dit jaar zal de Europese eenheidsmunt in aanloop naar het Italiaanse referendum dalen naar $1,05.

“Een miscommunicatie van de boodschap dat een afbouw van de stimuleringsmaatregelen niet gelijk een verkrapping van het monetair beleid betekent, zal gezien worden als een beleidsfout en het gevolg hebben dat de euro verder waarde verliest aan de Amerikaanse dollar’, aldus de zakenbank. Volgens Barclays zal de ECB beginnen met de afbouw (“tapering”) in maart 2017 maar tegelijkertijd benadrukken dat het nog steeds de macht heeft om de economie te stimuleren. Hierdoor zal een lichte maar duidelijk neerwaartse druk op de euro-dollar ontstaan die de Europese eenheidsmunt brengt naar $1,01 in het tweede kwartaal van 2017 en $0,99 tegen het einde van het nieuwe jaar.

barclays-fx-voorspellingen-2017
Barclays-fx-voorspellingen-2017

Handelssysteem valuta

Wij hebben een volautomatische systeem ontwikkeld die signalen afgeeft op de valutapaar euro-dollar (EURUSD), het Britse pond ten opzichte van de Amerikaanse dollar (GBPUSD) en de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse Yen (USDJPY). De signalen zijn te volgen via twitter: https://twitter.com/TJ_currencies

Mocht u belangstelling hebben dit per SMS te ontvangen, dan is dat ook mogelijk tegen een kleine vergoeding.

De resultaten staan hier: Resultaten valutasignalen

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *