Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De euro is nog steeds supergoedkoop

Ondanks een forse stijging van de afgelopen weken is de euro nog steeds de meest ondergewaardeerde valuta binnen de G-10, de groepering van elf (11) industriële landen die een overeenkomst hebben afgesloten om elkaar, en onder bijzondere omstandigheden ook andere landen, leningen te verstrekken indien de middelen die het IMF hiervoor ter beschikking heeft ontoereikend worden geacht. Een terugdringing tegen de populistische bewegingen die de Europese Unie hebben gedestabiliseerd, zal de euro de komende jaren versterken, aldus Andrew Sheets, valutastrateeg bij Morgan Stanley.

PROFITEER VAN VALUTABEWEGINGEN. VRAAG HIER ONS GRATIS BROCHURE AAN. KLIK HIER

De Amerikaanse zakenbank heeft de verwachtingen verhoogd. De euro zal begin volgend jaar $1,25 waard zijn en de pariteit met het Britse pond bereiken. Dat betekent dat 1 euro evenveel waard word als 1 GBP.

“Markten zullen de nadruk leggen op het feit dat de kern van Europa, Frankrijk en Duitsland, naar een sterkere Europese Unie streeft, die zal resulteren in de sterkste hervorming sinds jaren. Dat is structureel bullish voor de euro.”, aldus Sheets.

De Europese eenheidsmunt is dit jaar met 12 procent tegenover de dollar gestegen. De valuta werd gestimuleerd door de versnelling van de economische groei en de afname van de vrees dat de Unie uit elkaar zal vallen.  Macron won de Franse presidentsverkiezingen en de peilingen zien er goed uit voor Angela Merkel.

Wij hebben een automatisch handelssysteem voor de forex markt ontwikkeld die het prima doet. De transacties worden automatisch verricht zonder dat er emotie bij komt kijken. Het rendement is tot nu toe (11 augustus 2017) 30% in 10 maanden ! Wij hebben een kosteloze brochure samengesteld die u kunt opvragen. Vraag hier de gratis informatie aan

De toenemende vraag van naar pensioen- en verzekeringsfondsen uit Zwitserland en Japan zal de komende maanden een extra duw in de rug geven van de euro, de best presterende valuta van de G-10. Beleggers zullen het risico van de euro minder afdekken en de posities in euro-gedenomineerde activa verhogen, aldus de strategen van Morgan Stanley waaronder Hans Redeker in een onderzoeksbrief die donderdag gepubliceerd werd.

De zakenbank is negatief op het pond, en niet alleen vanwege de gunstige vooruitzichten voor de euro. Volgens hun is de sterling klaar voor een vervolg van de neerwaartse mars, te wijten aan zwakke groei, lage reële rendementen en de grotere politieke onzekerheid rondom Brexit.

Volgens Morgan Stanley is de euro de meest ondergewaardeerde valuta van de G-10 landen.  De munt zou circa 20% te goedkoop zijn op basis van de koopkrachtpariteit, De Zwitserse frank zou juist 20% te duur zijn en daarmee de meest overgewaardeerde valuta.

Gratis Brochure

Vul uw gegevens in en wij sturen geheel vrijblijvend de gratis brochure over dit systeem per e-mail naar u toe. >>>VRAAG HIER NU KOSTELOOS ONZE BROCHURE AAN <<<

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *