Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Euro-dollar: neem winst

De euro is de laatste tijd erg hard gestegen. De Europese eenheidsmunt klom in de laatste anderhalve maand van circa 1,11 dollar medio juni tot 1,17 dollar nu. Er is geen noemenswaardige terugval geweest sinds midden juni. In de eerste vijf maanden van het jaar werden toppen steeds gevolgd door een terugval of stagnatie van de koers.

Wij hebben een automatisch handelssysteem voor de forex markt ontwikkeld die het prima doet. De transacties worden automatisch verricht zonder dat er emotie bij komt kijken. Het rendement is tot nu toe (31 juli 2017) 43% in 10 maanden ! Wij hebben een kosteloze brochure samengesteld die u kunt opvragen. Vraag hier de gratis informatie aan

Volgens Rabo-analist Mevissen zijn de posities van speculatieve valutabeleggers, zoals hedgefondsen, de afgelopen maanden structureel gedraaid van longposities in de dollar naar longposities in de euro, nu de aandelenmarkten in de Verenigde Staten ‘priced for perfection’ zijn. Daarbij is er behoorlijk wat vertrouwen in Europa en durven mensen weer meer risico te nemen, waardoor ze eerder op de euro dan in de dollar inzetten.

De positief ontvangen uitslag van de Franse verkiezingen, waar niet de populistische en EU-kritische partij van Marine Le Pen maar die van de meer hervormingsgezinde pro-Europese Macron aan de macht kwam, is volgens Mevissen “een van de dingen” die hebben gezorgd dat valutaspeculanten hebben ingezet op een duurdere euro.

Naast het banenrapport van vrijdag zullen de Europese groeicijfers van dinsdag en het ADP-banenrapport van woensdag ook voor enige beweging kunnen zorgen deze week, zei Mevissen, terwijl het rentebesluit van de Bank of England de koers van het Britse pond kan beïnvloeden.

Wij hebben vanochtend met ons systeem winst genomen op de euro-dollar:

 

Automatisch beleggen

Daarmee is onze winst gestegen naar 42% in 10 maanden tijd. Het is mogelijk dit systeem automatisch te volgen en daarmee te profiteren van de beleggingskansen.

Als u weinig tijd heeft en toch wilt profiteren van de kansen in de valutamarkt, dan is ons handelssysteem geschikt voor u. Het biedt een uitstekende manier om uw beleggingen te spreiden. Met slechts een gering bedrag en zonder veel tijd te hoeven besteden kunt u uw vermogen snel laten groeien!

Hieronder de resultaten:

Oktober-december  €                           2.856
Januari-maart  €                           5.380
April-juni  €                           -319
Juli-september  €                           2.680
Eindtotaal  €                        10.596 

Gratis Brochure

Vul uw gegevens in en wij sturen geheel vrijblijvend de gratis brochure over dit systeem per e-mail naar u toe. >>>VRAAG HIER NU KOSTELOOS ONZE BROCHURE AAN <<<

 

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

6 reacties op “Euro-dollar: neem winst”

 1. Avatar

  Winst nemen is altijd leuk, maar meer winst nemen leuker! Had ‘m even door laten gaan, 1,18 en een beetje, ligt in het verschiet!.. Maarja, volgende keer beter, of vanaf daar short tot 1,16 is ook een mogelijkheid.

 2. Avatar

  Hoe krijg je het voor elkaar, vanaf daar ging het tot ‘1,18 en een beetje’, 1,1863 om precies te zijn…. Had gewoon meer kunnen zijn, maarja winst is winst natuurlijk.

  1. Satilmis

   Systeem is daarna gedraaid en vandaag de longs gesloten: Closed Buy EURUSD 1.17691 for +51.1 pips, total for today +51.1 pips.

   Nu short: Sold EURUSD 1.18199

 3. Avatar

  Niet slecht, toch? Ik zit toevalligerwijs op hetzelfde, maar dan met de september future, en handmatig. Orders voor het vervolg staan al gereed, en zo te zien aan de correcties die nog komen gaan zitten er aardige winsten in het verschiet!

  Ik neem aan dat het automatische systeem dit ook oppikt dus dat zit wel goed voor de komende tijd wat winst betreft.

  Succes!

 4. Avatar

  Hopelijk had het systeem de stoploss niet te dicht er op!

  Hierna nog drie van die bewegingen, al met al zijn er dan leuke winsten bijgeschreven, en daar doe je het voor natuurlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *