Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Trump wil super goedkope dollar

Politiek heeft soms een heel grote invloed op de beurzen. Waar gaat dit naartoe? In de dertien dagen die Donald Trump nu president van de Verenigde Staten is heeft hij een ravage achter zich gelaten die zijn weerga niet kent. De protesten worden steeds luider. Enkele dagen geleden werd een nieuw hoogtepunt bereikt; hij ontsloeg de minister van Justitie, Sally Yates, na haar kritiek op het inreisverbod. Ze had aangegeven het niet voor de rechter te willen verdedigen. Volgens Trump heeft zij hiermee het departement verraden!

De Gouverneur van de staat Washington uitte, net zoals de Burgemeester van New York en vele andere grote steden rechtsreeks kritiek op de ongenuanceerde, onvoorbereide, juridisch twijfelachtige en politiek desastreuze stappen die Trump onderneemt. De ondoordachte beleidsbesluiten volgen elkaar in een enorm hoog tempo op. Internationale overeenkomsten worden zomaar, zonder uit-onderhandeld alternatief opgezegd. De toch al megalomane Donald ziet zichzelf bevestigd. Hij is nu president en wordt omringd door ja-knikkers. De verleiding is groot hier nu, na een zo korte tijd al een trend in te zien, één waarover we tot nu toe nog niets in de media hebben gezien.

RendabelBeleggen analyseert wat er aan voorafging en waar het naar toe gaat. Daarnaast stellen ze de vraag of we er als belegger iets mee kunnen. Lees het hele artikel: KLIK HIER

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “Trump wil super goedkope dollar”

 1. Avatar

  Het is even wennen……iemand die doet wat hij zegt, dit in tegenstelling tot politici die ja beloven en nee doen.

  Vergeet niet dat tussen de oost en westkust er grote steun is voor Trump.
  En als hij met de infrastructuur werken de economie kan aanjagen gaan we nog mooie toppen zien in de US indices

 2. Avatar

  Als Clinton aan het roer had gestaan nu was exact hetzelfde op beurs en aanverwanten aan de hand geweest… Het is omdat men een stok heeft om mee te slaan, de stok heet Trump. Oftewel, men zoekt verklaringen bij het gebeuren, en wat is er makkelijker dan de gemakkelijkste weg…..

  Vanuit technische analyse gezien is het heel normaal wat er gebeurt hier en daar, dit was tijden terug al te halen uit de grafieken. Trump treft geen enkele blaam, ‘zorgt’ ook nergens voor, dit zijn de paden die bewandeld zouden gaan worden, simpel.

  Zo is nu ook al duidelijk dat een ‘goedkope Dollar’ in het vat zit..Het zal zo weinig opleveren, elke valuta gaat goedkoper worden,voordelen voor de Dollar zit er dus gewoon niet in… Over ravage gesproken..

  Dit is niet zomaar een tijd, wat beurzen betreft een cruciale… En ja, Trump staat aan het roer in Amerika, niet alles kan hem aangerekend worden en al helemaal geen cruciale tijd!..

  Als je vanuit technisch oogpunt ernaar kijkt zie je heel andere dingen dan vanuit rationeel oogpunt, de meesten onder ons laten rationaliteit het werk doen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *