Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Daalt het pond als Labour Party wint?

Donderdag gaan de Britten naar de stembus. Lang leek het erop dat de Conservatieven op een klinkende overwinning afstevenden, maar sinds een aantal weken wint Labour terrein. En hoe spannender de verkiezingsstrijd, hoe wilder het Britse pond beweegt. Sinds begin mei is de munt 3% gedaald tegenover de euro.

Recente peilingen hebben Theresa May meer dan genoeg reden gegeven om nerveus te zijn. Voor beleggers die op zoek zijn naar handelskansen, kan dit echter een positieve invloed hebben. Wilt u hiervan profiteren?  KLIK HIER OM DE BROCHURE AAN TE VRAGEN>

Jeremy Corbyn’s recente toename in populariteit betekent evenveel parlementaire stemmen, al dan niet een overwinning voor de Labour party is nu onderwerp van discussie. Ondanks eerdere voorspellingen, zal het spannend blijven wie de verkiezingen zal winnen. Markten zullen volatiel blijven zolang het onduidelijk blijft welke koers het Verenigd Koninkrijk zal gaan varen.

Volgens de zakenbank UniCredit zal May een grote verkiezingswinst behalen en het Britse pond flink stijgen tegen opzichte van de euro en de dollar.  Volgens analist Daniel Vernazza overdrijven de opiniepeilingen de recente opkomst van Labour.

The polls show a narrowing in the gap between Labour and Conservatives

Hij voorziet een stijging boven de 1,30 ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De EUR-GBP kan terugzakken naar het dieptepunt van april/mei (0,85 gebied, dat betekent een GBPEUR van 1,1765).

Automatisch beleggen

Wij hebben een valutasysteem ontwikkeld die in de afgelopen 8 maanden een winst heeft gehaald van 9.700 euro. Er wordt automatisch gehandeld op de euro, het Britse pond en de Japanse yen. Wij willen de informatie over dit handelssysteem met u delen, vul uw gegevens in en wij sturen u alle informatie over dit bijzondere handelssysteem. KLIK HIER OM DE BROCHURE AAN TE VRAGEN>

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.