Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Wat doet de beurs in juni?

Beleggers kennen de aloude beurswijsheid ‘sell in May, but remember, come back in september’ maar een andere populaire gezegde die in populariteit toeneemt is is de Juni-dip. Het blijkt dat Juni statistisch een zwakke maand voor aandelen is. De verkoopgolf door de Brexit van vorig jaar staat fris in het geheugen gegrifd, Sinds 1950 deden aandelen slechts in augustus en september slechter, In de afgelopen tien jaar werd alleen in januari gemiddeld een verlies geboekt.

Het technisch plaatje is echter positiever. Volgens analist Ryan Detrick van LPL Financial vonden de ergste dalingen juni plaats als de toonaangevende beursgraadmeter S&P 500-index aan het begin van de maand onder het 200-daags gemiddelde lag. Als de S&P 500 in een opwaartse trend verkeerde (boven de lange termijn trend), dan werd in juni in 59% van de gevallen met winst afgesloten en 33% als de beursindex onder de lange termijn trend noteerde.

Juni 2017 was een geval dat de S&P 500 flink boven het 200-daags gemiddelde lag. Dit ondersteunt de stelling dat elke dip een koopmogelijkheid is.

Automatisch beleggen

Wij hebben een DAX-systeem gevonden die in de afgelopen 4 jaar een winst heeft gehaald van 200.000 euro. Bij een minimale investering van 33,700 USD genereert hij maar liefst 240.000 USD netto winst! Dat is nog niet alles. Het systeem genereert een rendement van gemiddeld 26% per jaar. Wij willen de informatie over dit handelssysteem met u delen, vul uw gegevens in en wij sturen u alle informatie over dit bijzondere handelssysteem op de Duitse beursindex. Meer Informatie >

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Wat doet de beurs in juni?”

  1. Avatar

    Heel verwonderlijk is het niet dat in juni ‘zwakte’ optreed.

    Vanuit Fibonacci oogpunt gezien is dit het zesde getal, tussen 5 en 8 in, waarbij 5 staat voor een top, 8 voor een bodem. De weg richting een dieptepunt begint gewoon bij 6, de zesde maand..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *