Samen voor duurzaam rendement en natuur

Er is een nieuwe trend in beleggersland: kleinschalig duurzaam beleggen. Dat biedt het Rotterdamse scale-up Corekees aan. In plaats van te investeren in grote bedrijven en beleggingsfondsen kunnen beleggers nu kiezen voor een persoonlijkere benadering.

“Samen investeren we in projecten die zowel duurzame impact maken, als een gezond rendement opleveren. Hiermee helpen we de natuur te herstellen en creëren we een groene toekomst.” Dit is de visie van Corekees, een groen investeringsplatform gevestigd in Rotterdam.

In de wereld van investeringen is er een nieuwe trend die de aandacht trekt: crowdfunding. Deze innovatieve methode stelt particuliere beleggers in staat om te investeren in start-ups en scale-ups zoals Corekees.

Het gegenereerde groeikapitaal wordt ingezet om de duurzame projecten van Corekees op te schalen. Deze onderscheiden zich door hun transparantie en tastbaarheid. Elke obligatie vertegenwoordigt letterlijk 1 boom voor een herbebossingsproject in de Amazone of bijvoorbeeld 1 bijenkast in Kenia. Fel gekant tegen greenwashing, commiteert Corekees zich aan streng toezicht en een transparante rapportage aan de investeerders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.