Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwe impuls voor Bitcoin

Op dinsdagochtend ging er een schok door de markt voor cryptovaluta’s . De Bitcoin-prijs steeg met 20 procent en kwam boven de $ 5.000. De koers zakte daarna weer tot $4.700, maar dit is nog steeds ongeveer 14 procent meer dan de dag ervoor.

De industrie is in beweging

De kleine koopgolf heeft ook andere cryptovaluta’s bereikt . De prijs van Ethereum steeg met ongeveer zeven procent tot $ 150, Ripple schreef zes procent erbij en Litecoin klom met tien procent. De totale markt voor cryptovaluta’s bedraagt ​​momenteel iets minder dan $ 159 miljard, volgens het Coinmarketcap.com-platform. Dat is mijlenver verwijderd van de piek ongeveer een jaar geleden, toen de marktkapitalisatie steeg tot ongeveer $ 700 miljard.

ETF of niet ETF?

Beleggers hopen nog steeds vooral op een indexfonds, ETF in de VS. Aan het einde van 2017 werden verschillende futures toegelaten tot Bitcoin. Ze worden bijvoorbeeld verhandeld op de Amerikaanse derivatenbeurs CME.

Een interessante vraag is of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling, zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee.

Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd, waarmee u kunt profiteren van deze trend. Klik hier om het rapport te bestellen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *