Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

DAX richt zich op de 200-daagse lijn

Handelaren op de aandelenbeurs in Frankfurt zijn voorzichtig. In het eerste half uur van handel stijgt de Dax tot 11.704 procent – een stijging van 0,2 procent. De 200-daagse lijn , die veel beleggers als belangrijk beschouwen, loopt momenteel op 11.716 punten. Zolang het niet op een duurzame manier wordt overwonnen, werkt het als een weerstand .

Het Britse parlement heeft bij de volgende poging ook alle alternatieven voor de Brexit-deal van premier Theresa May verworpen. Geen van de voorstellen vond een meerderheid in het lagerhuis.

Sterke laatste spurt in Amerika

De Amerikaanse aandelenmarkten kenden een goede start van de nieuwe maand. . De beter dan verwachte inkoopmanagersindices van industriële bedrijven in China en de VS zorgden voor hogere koersen. De Dow Jones-index sloot 1,3 procent hoger op 26.258 punten. De bredere S & P 500 steeg met 1,2 procent tot 2.867 punten. Beide indices waren op het hoogste stand sinds oktober 2018. De samengestelde index van de technologie Nasdaq steeg met 1,3 procent tot 7 828 punten.

Geautomatiseerd handelen op de DAX

Het systeem begon in juni 2015 met 7000 euro en stond 31 december 2018 op 29.568 euro. Kijk hier naar de verdere gegevens

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *