Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Over een maand inspelen op daling bitcoin

Bitcoin is enorm gestegen de laatste tijd. Beleggers die willen speculeren op een daling van de digtale munt kunnen dat doen vanaf 15 december. Dat heeft Terry Duffy, voorzitter van en topman van CME gezegd tegenover CNBC. CME is een Amerikaans bedrijf dat de grootste derivatenbeurs ter wereld opereert. In de tweede week van december is het volgens hem mogelijk om koersen te zien bij CME.

CME kondigde op 31 oktober aan dat het bitcoin-futures tegen het einde van het jaar zou lanceren, in afwachting van de evaluatie van de regelgeving. Het termijncontract zal worden afgewikkeld in contanten volgens de dagelijkse vereffeningsprijs van de CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR), die een aantal grote bitcoin-beurzen bijhoudt.

Dankzij futures kunnen traders speculeren op de toekomstige prijs. Als een handelaar een futures-contract verkoopt in afwachting van een koersdaling van bitcoin, dan vergrendelt de handelaar een winst als bitcoin vervolgens daadwerkelijk zakt. Handelen om te profiteren van een prijsdaling staat bekend als “short” gaan.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Bron: CoinMarketCap

Bitcoin beleefde een wild weekend en daalde meer dan $ 1.000 van de hoogte van zaterdag van $ 6,827.72 naar het dieptepunt van $ 5.507,29 op zondag, aldus CoinDesk. De digitale valuta herstelde daarna en maakte bijna alle verliezen goed en tikte maandag een hoogste punt van $ 6.770,37, voordat hij handelde in de buurt van $ 6.360.

“Ik probeer niet de volatiliteit van bitcoin in toom te houden,” zei Duffy. “Maar wat ik wil doen is het een plaats geven voor andere mensen om dat risico in te schatten.Tegenwoordig kun je bitcoin niet kort houden. Dus er is maar één manier waarop het kan gaan. Je koopt het of verkoopt het aan iemand anders. een tweezijdige markt, ik denk dat het altijd veel efficiënter is. ”

De website van CME somt speciale prijsfluctuaties op van 7 procent en 13 procent boven en onder de eerdere afwikkelingsprijs van de bitcoinfutures en een prijslimiet van 20 procent boven of onder dat niveau.

Duffy zei maandag dat het CME-systeem van ‘velocity logic-functionaliteit’ de Bitcoin-markt een uur zou kunnen stoppen als de digitale valuta te volatiel is. “Ik denk dat dit veel meer structuur aan de markt zal geven,” zei hij.

Liefhebbers van digitale valuta zien de lancering van bitcoin-futures als een nieuwe stap in de richting van bitcoin als een legitieme investeringscategorie. Institutionele beleggers die mogelijk worden verboden rechtstreekse bitcoin te kopen, zullen de futures kunnen gebruiken als een manier om de trend van digitale valuta in te kopen. Bitcoin-futures kunnen ook de weg banen voor een bitcoin exchange-traded fund.

Verschillende langetermijnbeleggers in traditionele aandelen en obligaties zijn al bezig met het beleggen in digitale munten. Dit is een illustratie van hoe gevorderd al Bitcoin is. De digitale valuta was ooit het speeltje van een kleine groep liefhebbers van digitale valuta en de online marktplaats voor illegale goederen.

Nu is er ook een hele sector ontstaan ​​met meerdere bedrijven die bitcoin creëren door een “mijnbouw” -proces, de verkoop van digitale mijnbouwapparatuur en het aanbieden van bitcoin-handelsdiensten. Meer dan 120 “crypto-fondsen” zijn volgens financieel onderzoeksbureau Autonomous Next ook gelanceerd. Wat ooit een marginale trend was begint steeds meer mainstrean te worden.

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Over een maand inspelen op daling bitcoin”

  1. Avatar

    De eerste future serie, daar kun je gewoon short $8000, trailingstop erbij, of gewoon een take profit rond $7000, dus je kunt al gelijk goed beginnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *