Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Eerste beleggingsfonds voor Bitcoin

BItcoin wordt steeds meer geaccepteerd. Tobam, Een Parijse vermogensbeheerder, gaat de eerste beleggingsfonds voor BItcoin oprichten. Tobam classificeert het als een alternatieve fonds omdat het niet verhandeld wordt op een beurs en niet valt onder de Europese beleggingsfondsstructuur Ucits. Het heeft wel liquiditeit op basis van slotkoersen. Er was goedkeuring nodig van de toezichthouder Autorite des Marches Financiers.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

https://www.dekritischebelegger.nl/crypto-rapport/

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Een kleine vermogensbeheerder in Parijs heeft het eerste bitcoin beleggingsfonds in Europa gelanceerd in een poging om institutionele beleggers te interesseren voor de volatiele cryptovaluta die dit jaar van $ 1.000 naar meer dan $ 8.300 is gestegen.

Het niet-gereguleerde Tobam ​​bitcoin-fonds is het nieuwste bewijs dat cryptovaluta dieper in de mainstream duiken. In december kan ingespeeld wordt met futures.

Er zijn aanzienlijke wettelijke hindernissen voor vermogensbeheerders om bitcoin en andere cryptovalutas te kopen, die vaak worden geassocieerd met het witwassen van geld en cyberdiefstal. In tegenstelling tot andere valuta zijn bitcoins slechts computercode en geen waardepapieren. Dit betekent dat ze niet worden gereguleerd door veel financiële waakhonden, waaronder de Amerikaanse Securities and Exchange Commission en de Britse Financial Conduct Authority, en niet kunnen worden gehouden door traditionele beleggingsfondsen of de meeste exchange traded funds.

De handel in bitcoin blijft enorm volatiel. De valuta is in de eerste drie weken van september met 27 procent gedaald, van $ 4.950 naar $ 3.612, maar stond medio oktober weer boven de $ 5.000.

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer cryptovalutas ontstaan, waarbij bitcoin de grootste marktkapitalisatie en het langste record behaalt, terwijl het ook de meest liquide is. Ondanks de toenemende belangstelling voor de digitale valuta, bieden de huidige oplossingen die beschikbaar zijn om bitcoin te gebruiken, veel problemen voor investeerders.

Hoewel bitcoin gevoelig is voor significante risico’s, waaronder een zeer hoge volatiliteit, biedt het ook diversificatievoordelen. Mainstream-portefeuillemanagers en financieel adviseurs hebben onlangs gezegd dat de meeste institutionele beleggers absoluut geen bitcoin-investeringen overwegen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *