Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De Bitcoin wordt volwassen

De Bitcoin lijkt weer helemaal terug na het barsten van de bubbel in 2018. Sterker nog, de ergste groeistuipen lijken achter de rug en de digitale munt lijkt de weg naar volwassenheid ingeslagen te hebben. De ergste wildwest taferelen liggen achter ons.

Volgens JP Morgan ontwikkelt de Bitcoin zich als een serieus alternatief voor goud. Zeker binnen de kring van family offices lijkt de Bitcoin in dat opzicht aan een opmars bezig als alternatief.

Het zijn vooral de millennials voor wie de Bitcoin meer en meer een alternatieve munt wordt. Om die reden gaan bedrijven met een grote en gedegen naam zich meer bezighouden met cryptocurrencies. Bedrijven als PayPal en Square zijn doende de digitale munten in hun betaalbedrijf te integreren. Ee aantal centrale banken denkt erover om zelf crypto’s uit te gaan geven.

Daarmee zijn alle problemen en onzekerheden nog niet weggepoetst. Volatiliteit blijft een groot probleem, evenals het armtierig toezicht. Daardoor blijven wildwesttaferelen mogelijk. Toch is het niet meer mogelijk de Bitcoin af te doen als een speeltje voor gokkers en speculanten. Die periode is nagenoeg afgesloten. Tijd voor het serieuze werk!

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *