fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin heeft nog lange weg te gaan

De grote verrassing van dit jaar was bitcoin. De digitale munt explodeerde in waarde. De vraag is nu: heeft de cryptovaluta zijn hoogtepunt bereikt? Naarmate de koers stijgt wordt men steeds sceptischer. BItcoin daalt vandaag met 3,8% naar $18.234. Vandaag werd bekend dat de Zuid-Koreaanse bitcoinbeurs Youbit voor de tweede keer in acht maanden is gehackt.

Het is duidelijk dat bitcoin nog steeds in de kinderschoenen staat. Dat is vrij duidelijk als we de vorige nieuwe technologieën in beeld brengen en hun gebruik vergelijken met die van de digitale valuta. Op onderstaande afbeelding kunt u zien dat bitcoin pas aan het begin staat.

Op macroschaal zijn we getuige van een grote patroonvorming; een prijs-gecorreleerde S-curve.

De S-curve is de klassieke acceptatiecurve toegepast op de komst van nieuwe technologieën. Als eerste wordt de technologie gebruikt door de “innovators” gevolgd door een vroege adoptiefase geleid door mensen die vaak risico’s nemen om de eerste te zijn. Na de early adopter-fase (~ 16% van de bevolking doet nu mee), komt er een groot “kantelmoment” waar het brede gebruik van de technologie onvermijdelijk lijkt. Het kantelpunt geeft aanleiding tot de “Vroegere Meerderheid” die meedoet met het plezier, gevolgd door de late meerderheid en ten slotte de holdouts die de top van de S toelaten de totale acceptatie asymptotisch te benaderen. De curve, als een factor van tijd en acceptatie, ziet er ongeveer als volgt uit:

Een paar belangrijke dingen om op te merken is dat dit slechts Amerikaanse adoptie is. Een groot deel van de wereld bleef achter bij de VS in de stijging van consumentenproducten uit de jaren 1900. Al deze lijnen, hoe stijl ook, volgen dezelfde S-curve trend redelijk goed.

Dus wat zou dat voor bitcoin kunnen betekenen? De digitale munt lijkt een zeer vergelijkbaar patroon te vertonen als de overgangsfase tussen “innovators” en “Early Adopters.”

Bitcoin kan mogelijk de eerste “koopbare” S-curve zijn. Het aanbod is beperkt dus een toename van steeds meer gebruikers leidt tot een verhoging van de prijs. De huidige prijsontwikkeling lijkt daarop te duiden.

In het licht van het bovenstaande is bitcoin geen zeepbel en kan het niet daarmee vergeleken worden. Het lijkt er op dat we aan de vooravond staan van een verdere opmars van de munt.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin heeft nog lange weg te gaan”

  1. Avatar

    Het is niet de eerste keer dan een Bitcoin platform faiiliet is gegaan, vanwege hebberigheid natuurlijk want hacken doe je niet voor niets.. Trends, hypes, houden een keer op, zoals goed te zien in het grafiekje, en bij de een is dat sneller dan bij de ander. Echt een psychologisch ding, en als de hype op z’n grootst is,dit jaar zo’n beetje, zal de boel inkakken. Traag, of niet.., Bitcoin zal dalen en er niet meer bovenop komen…Enkel de techniek erachter heeft nog waarde, voor Bitcoin zelf is het gedaan.
    Een weg van bijna 10 jaar, sommige dingen houden het niet eens een jaar vol!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *