Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin is het nieuwe goud

Bitcoin is niet volledig hersteld. De prijs van de digitale valuta is in de afgelopen weken met meer dan 12% gedaald tot ongeveer $ 14.600. (volgens Coinbas) In een rapport dat woensdag is gepubliceerd,  analyseerde zakenbank Goldman het potentieel van bitcoin als een vorm van geld. Analist Zach Pandl suggereert dat het theoretisch gezien transacties kan vergemakkelijken. Hij erkent dat de vraag naar cryptocurrencies gerelateerd kan zijn aan ‘ontevredenheid’ met gereguleerde geldsystemen.

Uit Google Trends blijkt dat de zoekconcentratie voor ‘bitcoin’ in de afgelopen vijf jaar in Nigeria, Zuid-Afrika en Ghana lag – alle plaatsen met onstabiele valuta’s en / of beperkingen rond gebruik van vreemde valuta.

Pandl ziet ook het bewijs van een “klassieke speculatieve zeepbel” en dat op de lange termijn cryptovaluta niet mogelijk is. “We moeten benadrukken dat, als geld, cryptovalutas op de lange termijn een laag verwacht rendement hebben, ondanks hun recente hoge rendement “. In de veronderstelling dat crypto-rendementen gelijk moeten zijn aan of lager dan de wereldwijde reële productiegroei in de lage eencijferige cijfers, zei de analist: “Digitale valuta’s moeten worden beschouwd als laag / nul rendement of hedge-achtige activa, vergelijkbaar met goud of bepaalde valuta’s. andere metalen. ”

Hoe kunnen bitcoin of andere cryptovaluta’s zowel een hoog rendement bieden, waarvan investeerders onlangs getuige zijn geweest, en ook als waardeopslag worden beschouwd ?

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Automatisch beleggen in Bitcoin

Wij bieden signalen op bitcoin via de CFD aan die u via twitter kunt volgen: https://twitter.com/TomJerry_BTC. Desgewenst kunnen wij de signalen ook per SMS verstrekken en automatisch beleggen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op . U kunt ons ook bellen: + 31 (0) 6 337 335 68.

Alles over de crypto technologie en cryptomunten!

In het rapport treft u al drie concrete tips voor ICO’s aan. De eerste is ondertussen al meer dan 1000% in prijs gestegen en is NOG ALTIJD interessant. De andere twee komen heel snel op de markt. Het is tijd om mee te liften.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *