Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin: grote daling op komst

Er is een grote correctie voor Bitcoin op komst als onderdeel van de ontwikkeling van de digitale valuta. Dat stelt Chief Investment Officer van vermogensbeheerder Guggenheim. De stijging is veel te hard te gegaan en het is nu tijd voor een grote afkoeling.

“Gezien de enorme stap die we op korte termijn in bitcoin hebben gehad, zijn de dingen erg schuimig, en ik denk dat we een grote correctie in bitcoin zullen moeten ondergaan”, vertelde de wereldwijde chief investment officer van het bedrijf aan CNBC’s “Worldwide Exchange.

Bitcoin handelde woensdagochtend iets minder dan $ 55.000 per token , een week na het bereiken van een recordhoogte van bijna $ 65.000 in de aanloop naar de blockbuster directe notering van crypto-exchange Coinbase .

De cryptovaluta zou in een dergelijke correctie met 50% kunnen dalen naar $ 20.000 – $ 30.000, zei hij. Dat maakt echter waarschijnlijk deel uit van “de normale evolutie in wat een bullmarkt voor de langere termijn is”, waarbij bitcoin uiteindelijk stijgt tot $ 40K- $ 60K, voegde Minerd eraan toe.

De hoogste stand werd aangetikt op 14 april. Toen noteerde Bitcoin op bijna $ 65.000 In het afgelopen jaar is de cryptovaluta achtvoudig gestegen; het handelde een jaar geleden tegen ~ $ 6,9K. Zie de dramatische klim van bitcoin in de onderstaande grafiek .

Behalve bitcoin zijn de aandelenbeurzen ook sterk gestegen. Het zou zomaar kunnen dat ook zij gaan dalen. De Nederlandse toezichthouder AFM waarschuwt voor een oververhitting op de beurs. Beleggers moeten niet met oogkleppen rondlopen. Hoe dan ook, wij kunnen profiteren van de volgende beweging, omhoog of omlaag. Hoe dat kan, dat leggen we uit in onze brochure. Sinds 2015 hebben wij een rendement gehaald van 475%. Vraag hier de gratis brochure aan.

Bitcoin 8 voudig
Bitcoin 8 voudig

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

11 reacties op “Bitcoin: grote daling op komst”

 1. Avatar

  Wat ik vind. De banken zijn het er gewoon niet mee eens dat het zo goed gaat met de Bitcoin en andere munten 🪙 en daarom zaaien ze zo veel paniek dat de mensen bang worden en de munt in waarde zakt daar moeten ze maar eens mee stopen met al dat slechte nieuws de wereld in te sturen dat vindt ik.

  1. Avatar

   Er is hier heel iets anders aan de hand. Guggenheim heeft nog steeds geen toestemming om bitcoin te kopen. Zij wilden deze rond $ 20000 kopen maar miste tweemaal de boot en hebben zij ook en nu voor de tweede maal dit bericht gepubliceerd om FUD te creëren. Eerst nadat bitcoin $ 40000 bereikte en nu omdat het al $ 60000 heeft bereikt. Puur angsthazerij om de prijs van bitcoin te drukken. Doe uw huiswerk voordat u hier intrapt. Wallstreet voelt aankomen dat je niet meer om bitcoin heen kunt.

   1. Avatar

    Stel, Bitcoin is een valuta, zoals de euro en de zwitserse franc, zou je dan vertrouwen hebben in deze valuta? Vertrouwen in een valuta die zo fluctueert? M.i. Bitcoin lijkt dan eerder op de Zimbabwaanse dollar.

    1. Avatar

     Bitcoin is hier niet de belangrijkste speler. Blockchain is waar alles om gaat draaien. Bitcoin is simpel het digitale goud. Lees Life after Google van George Gilder en je weet waar het naar toegaat.

 2. Avatar

  FUD, iedereen die zich een beetje heeft georiënteerd, weet dat dit verhaal grote onzin is. Ja Bitcoin kan zakken, maar in een bullmarkt zijn incidentele drops van ca. 30 – 35% normaal. Verwachting is nog steeds dat Bitcoin ver boven de 100.000 euro uitkomt voor het einde van deze bullmarkt. DYOR!

 3. Avatar

  Men zegt “buy the dip” Enhu NU is the dip…..pak de kans en koop “goedkoper” in alvorens het wederom onvermijdelijk zal stijgen INTEGGENSTELLING tot fiat currency als de euro gaat onvermijdelijk in waarde blijven dalen….hello onder de NULL %? Iemand nog wakker?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *