Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Bitcoin-gekte duurt voort: valuta stijgt boven $ 9.000

Terwijl media speculeren dat Bitcoin een zeepbel is en op het punt staat te knappen, zet de digitale valuta de opmars vrolijk voort. Vandaag steeg het boven de $9.000 en lijkt daarmee de jacht op de $10.000 ingezet te hebben.

Bron: Holger Zschaepitz

De Europese Centrale bank (ECB) beschouwde recent de cryptovalutamarkt al te klein. Sindsdien is de totale waarde van de markt met $ 275 miljard gestegen.

Volgens technisch analist Peter Brandt, zet Bitcoin de bovenkant van de weerstandslijn onder druk. Dit is volgens hem de grootste bull markt in 43 jaar als handelaar.

Bron: Peter Brandt

3 bitcoin-aandelen

Je kunt je afvragen of er manieren zijn om te profiteren van de Bitcoin-trend zonder ze te kopen in een digitale valuta-uitwisseling zoals Coinbase en ze vervolgens op te slaan op een digitale portemonnee. Wij hebben drie aandelen voor u geselecteerd.  U kunt het rapport hier bestellen: klik hier

In de afgelopen 12 maanden heeft bitcoin een sterke veerkracht getoond tegen de kritiek en ongegronde veroordeling van de traditionele financiële sector. Verschillende publieke figuren zoals JPMorgan CEO Jamie Dimon beschuldigden bitcoin van fraude, met de bedoeling om bitcoin te degraderen. De digitale munt lijkt een rivaal te worden voor het wereldwijde banksysteem.

In minder dan twee weken is de prijs van bitcoin gestegen van minder dan $ 7.800 naar $ 9.060. Gedurende de piek is het dagelijkse handelsvolume van bitcoin aanzienlijk toegenomen, van ongeveer $ 2 miljard naar $ 4,6 miljard. Op dit moment is bitcoin substantieel meer liquide dan de meest liquide aandeel op aarde (Apple). Het verwerkt meer transacties dan grote aandelenmarkten zoals KOSDAQ in Zuid-Korea.

In de komende weken zal de prijs van bitcoin de opmars kunnen voortzetten. Hedgefund Man Group ($95 miljard onder beheer) en andere grote financiële instellingen zoals JPMorgan zullen zich richten op de bitcoin-handel via strikt gereguleerde beurzen. Een prijs van $10.000 voor het einde van dit jaar behoort tot de mogelijkheden.

Wall Street-analisten en financiële bedrijven zoals StandPoint hebben hun tussentijdse prijsdoelstelling verhoogd van $ 10.000 naar $ 14.000. “Er zijn de afgelopen vijf maanden veel positieve ontwikkelingen geweest en een aantal van de obstakels die Bitcoin tegenkwam, zijn omvergeworpen”, schreef Ronnie Moas, oprichter van Standpoint Research.

Crypto rapport

Crypto technologie gaat ons leven veranderen. De mensheid staat op het punt nog weer een enorme stap te maken. Een stap die zo groot is als de uitvinding van het wiel. De vraag is hoe we hier als particuliere beleggers van gaan profiteren. Alle antwoorden op uw vragen over crypto technologie gebundeld in een full color rapport van bijna 50 pagina’s! Inclusief de handleiding voor het kopen van cryptomunten! KLIK HIER om het te bestellen

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Bitcoin-gekte duurt voort: valuta stijgt boven $ 9.000”

  1. Avatar

    Parabolisch omhoog, daaraan alleen al zul je je zorgen moeten maken, en al helemaal als dit in 5 bewegingen heeft plaatsgevonden zoals bij Bitcoin.

    De meeste dingen die als ‘zeepbel’ werden, of worden, bestempeld hebben datzelfde kenmerk, terwijl het gewoon natures law is…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *