AanWijzer of het GanzenBord

Een update over de AEX. Tom deMark is bij 12. Volgend venster in de tijd is 21 maart. Einde stijging van zilver. Correctie van een grotere orde dient zich aan. China: Grafiek oogt slecht valutaire opwaarderingen spelen part en leggen gewicht in schaal.

Daarnaast nog analyses van Rolls Royce,Dow Jones Bond,Moore & Crafts,Air France en Sotheby in het weekend column van Noach. Het is wederom weer een boeiend verhaal waarin kunst en cultuur worden gecombineerd met de financiële markten.

Het wordt steeds drukker en leerzamer op ons forum. Hierbij ons uitdrukkelijke verzoek om ook op het forum te komen en uw ervaringen te delen. U kunt van elkaar leren, er zit veel expertise op het forum. Ook kunt u vragen stellen en desgewenst een nieuw onderwerp beginnen.

Het is de niet bedoeling  alleen te consumeren maar ook actief mee te doen. Zonder uw deelname sterft een forum uit en dat zou jammer zijn.

U kunt de update van Noach lezen via de link: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/aex/aex-stijgt-weer/page/13#post-4584

1 gedachte over “AanWijzer of het GanzenBord”

 1. nog geen einde stijging zilver…je mag me tzt vragen waar ik ‘mijn’ wijsheid vandaan haal, maar we gaan eerst naar 42dollar per ounce en vallen dan terug naar regio 32dollar/ounce. Goud ongeveer zelfde orde van grootte: 1700dollar/ounce en terugval naar plm 1400dollar.

  Het zal allemaal een tussentijdse beweging kennen naar grote hoogtes, waarbij het ‘gat’tussen goud en zilver kleiner zal worden (plm 1:10 tot 1:15)…zilver zal sterker stijgen dan goud (voor mijn part: minder snel dalen).

  Er zijn vele argumenten denkbaar voor stijging goud en zilver; van klappen systeem tot industriele- en handelsbelangen.
  Grote speculanten kunnen zilver heel ver doen stijgen tot wel een 20-30voud van de huidige waardering….een relatief kleine markt (short)squeezen is voor zeer grote speculaten een koud kunstje. Bij klappen van een fiatstelsel is goud en zilver niet eens meer in geld uit te drukken…

  Industrieel kent zilver meer toepassingen dan goud, dus wellicht een betere bodem?

  ivet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.