Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwe layout Forum

In navolging van de site hebben wij ons Forum ook van een nieuwe layout voorzien. Het nieuwe ontwerp sluit beter aan bij de rest.  Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Meld aan ons fouten en suggesties. Als u uw wachtwoord kwijt bent kunt u een nieuwe krijgen door op wachtwoord vergeten? te klikken.

Wij hebben het forum ( https://www.dekritischebelegger.nl/forum/ ) opgezet naast de normale reactiemogelijkheid op een artikel om eenvoudiger te kunnen discussiëren.

Forumleden kunnen zelf een discussie starten en hebben tevens de mogelijkheid om plaatjes en video’s te plakken. Er kunnen onderwerpen gestart worden die niet op de reguliere site behandeld worden. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring. Zodoende kunt u elkaar helpen en een discussie beginnen die voor uw van belang is.

Het doet ons deugd dat wij een forum hebben waar niet gescholden wordt en ervaren beleggers bereid zijn om andere forumleden te helpen.

Onderwerpen
Wij hebben verschillende subforums. Er is sinds kort ook een beleggersforum voor beginners aangemaakt:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/beginners

Ook hebben wij fora over Aegon,ING en TomTom, zie:https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/fondsen

Daarnaast kunt u discussiëren over de AEX https://www.dekritischebelegger.nl/forum/forum/aex

Handleiding

U kunt:

•     Nieuwe onderwerpen beginnen middels: ONDERWERP — TOEVOEGEN » (https://www.dekritischebelegger.nl/forum/?new=1)

•     grafieken/ video’s plaatsen en tevens een persoonlijk plaatje van uw toevoegen via uw profiel (avatar).

Wij zien dat steeds meer beleggers aan ons FORUM deelnemen. Het loont absoluut de moeite om u aan te melden en vooral om er meteen ook interactief aan deel te nemen zodat onze community gestaag blijft groeien met de nodige kennis en ervaring. Inschrijven is geheel gratis en kan via deze link: https://www.dekritischebelegger.nl/forum/register.php

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *