Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis Portefeuille Analyse

In mijn vorige functie gaf ik vermogensadvies en analyseerde portefeuilles. Als onderdeel van een intake analyseerde ik eerst de bestaande portefeuille en deed  een nieuw voorstel.  Tijdens dat analyseren reageerde ik vaak geschokt toen ik zag hoe scheef de verhoudingen van de beleggingen soms lagen. Zo was bijvoorbeeld het vermogen van een klant voor 30% in een fonds belegd! En dat waren personen die afkomstig waren van zogenaamd gerenommeerde banken of vermogensbeheerders. Geen wonder dus dat de beurskrach van 2008 voor forse verliezen onder beleggers zorgde.

De vraag is: is uw portefeuille crash-proof. Voldoet uw portefeuille aan uw profiel en/of zijn de verhoudingen niet scheefgelopen? In samenwerking met onze columnist Cees de Vries willen wij u daarom aanbieden uw portefeuille kritisch tegen het licht te houden.  Zijn uw beleggingen afgestemd op realistische toekomstverwachtingen, zijn risico’s voldoende afgedekt en zijn er posities die risicovol of ondoorzichtig zijn?

Cees de Vries startte zijn beleggingscarrière net in de week van oktober in 1987 toen de beurscrash plaatsvond. Een betere vuurdoop kon hij zich niet wensen. Sindsdien hield hij zich bezig met de vraag of je als belegger abrupte beursdalingen kunt zien aankomen en hoe je jezelf hiertegen kunt wapenen. Onder het motto ‘meten is weten’ heeft Cees de Vries jarenlang onderzoek gepleegd en kan hij nu stellen, dat hij zijn doel heeft bereikt. Cees is thans onafhankelijk vermogensbeheerder.

Contact

Neem contact op met Cees de Vries voor een vrijblijvende afspraak zodat hij een kritisch advies kan geven over uw portefeuille tegen het licht van uw risicoprofiel. Vermeld uw naam, e-mail adres en telefoonnummer waaronder u bereikbaar bent. U kunt reageren door middel van de onderstaande contactformulier of via c.devries@dekritischebelegger.nl

[easy-contact]

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *