Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Seminar automatisch beleggen 2018

Beleggen doet u om een mooi rendement te behalen of als hobby. U spaart voor uw pensioen of de studie van uw kinderen of kleinkinderen. Het blijft evenwel een moeilijke zaak. De voornaamste reden is emotie. Uit recent onderzoek blijkt dat emotie veel rendement kost. Het goed en juist inschatten is een hele tour de force. Als daar ook nog emoties bij komen kijken, dan is dat zeker voor de particuliere belegger bijna een onmogelijkheid. Het verkeerd inschatten van de markt kost vooral de particuliere belegger veel geld, veel meer dan tot nu toe was aangenomen.

De beroemde wetenschapper Einstein zei: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Dat is de basis van systematisch handelen op de beurs. Voor een consistente winst heb je consistent handelen nodig en dat blijkt voor particulieren lastig te zijn. Wij hebben een systeem ontwikkeld die automatisch signalen afgeeft op de Duitse beurs: DaxTrader. De resultaten zijn niet onfortuinlijk : sinds juni 2015 is een rendement van 355% gehaald.

Ik kan me voorstellen dat u benieuwd bent naar de strategie en de persoon er achter. Ik zal enkele handvaten geven. Daarnaast is systematisch beleggen wellicht nieuw voor u of u wilt meer informatie. Mede daarom hebben wij besloten om een seminar te organiseren over automatisch en systematisch beleggen. Daarnaast kunt u natuurlijk kennis met mij maken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.  Ik zal tevens ook enkele begrippen uitleggen bijvoorbeeld wat een CFD is en hoe geprofiteerd kan worden van een stijging dan wel daling van de beurs.

Wij gaan dit op 27 maart in het Postillion Hotel in Bunnink houden. Via de onderstaande contactformulier kunt u zich aanmelden voor het seminar . Deelname kost 75 euro inclusief BTW ter dekking van de kosten. Na uw aanmelding sturen wij u de bankgegevens. Meld u zich snel omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Het Postillion Hotel Utrecht Bunnik ligt aan de snelweg A12. De bereikbaarheid is dus uitstekend.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 06- 337 335 68 of via e-mail contact opnemen.

Programma:

18:00 Inloop
19:00 -19:30 Introductie
19:30-20:00 Satilmis Ersintepe over systeem/traden
20:00-20:15 Koffiepauze
20:00-21:00 Automatisch beleggen
21:00 -21:30 Vragen
21:30-22:00 uur Afsluiting/borrel

Plaats

Postillion Hotel in Bunnik. Makkelijk te bereiken per auto. Zie http://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik/location-directions en parkeren is gratis.

Inbegrepen: Onbeperkt gebruik van koffie, thee, fruitsappen, mineraalwater, heerlijke wisselende (gezonde) snacks en viennoiserie in de break-out ruimte buiten de zaal. Na afloop is er warm bittergarnituur.

Aanmeldformulier

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER

Met vriendelijke groet,

Satilmis Ersintepe
mobiel            + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *