Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nieuwe seminar automatisch beleggen

Onlangs hebben wij een seminar gehouden te Bunnik. Het onderwerp was hoe u een systeem kunt bouwen die consistent winst kan maken op de beurs. Daarnaast hebben wij onze succesvolle DaxTrader systeem uitgelegd. Dat staat nu op een winst van 362% in 2,5 jaar. Hieronder de ervaringen van enkele deelnemers:

Erik:

“ik heb genoten van het seminar. ik ben zelf al een 20tal jaren actief op de beurs maar met wisselend succes. De strategie die jij aanhoud berust op eenvoud en regels waar je niet van afwijkt. U mag van zeker verwachten want de reden dat ik aan autotraden wil doen is omdat ik niet graag meer voor mijn pc zit , soms uren per dag. Ik weet ook dat het niet altijd even simpel is en zal berusten in verliezen hetgeen logisch is op korte termijn maar geloof zeker op winst op jaarbasis. Ik geloof in je systeem en wens je alle succes toe.”

Marc

“Ook ik heb genoten, alleen al door het samen zijn om te kunnen ‘sparren’ over, “Hoe mensen denken over beleggen en hoe ze zelf hier tegen aan kijken, met zijn/haar denkwijze.”

Nieuwe seminar

Mede vanwege de positieve reacties hebben wij besloten om wederom een seminar te Bunnik te houden. Het seminar is op 15 mei in het Postillion Hotel in Bunnik. Inloop vanaf 18:00 uur en start om 19:00 uur. Deelname kost u slechts 75 euro inclusief BTW. Na uw aanmelding sturen wij u de bankgegevens. Meldt u zich snel omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Plaats:

Postillion Hotel in Bunnik. Makkelijk te bereiken per auto. Zie http://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik/location-directions en parkeren is gratis.

De bereikbaarheid is dus uitstekend.

Inbegrepen: Onbeperkt gebruik van koffie, thee, fruitsappen, mineraalwater, heerlijke wisselende (gezonde) snacks en viennoiserie in de break-out ruimte buiten de zaal. Na afloop is er warm bittergarnituur.

Wat krijgt u er voor terug?

U krijgt er een leerzame avond boordevol tips! Een avond die u normaal honderden euro’s zou kosten. Het zal uw zienswijze op beleggen kunnen veranderen, waardoor u voortaan simpelweg beter kunt beleggen/traden.

Ik zal u uitleggen hoe ik zelf trading zie en ik ga u tips geven hoe u een goede handelaar zult worden. Daarnaast vertel ik u hoe u zelf een systeem kunt bouwen en wat er dan bij komt kijken. Ik zal u ook de grondslagen van ons systeem toelichten. Voorts vertel ik u hoe u automatisch kunt handelen. Ideaal als u weinig tijd heeft maar toch wilt profiteren van de bewegingen op de beurs.

Heeft u de vorige seminar gemist omdat u niet kon komen. Dan krijgt u hiermee een nieuwe kans om kennis met mij te maken en vragen te stellen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 06- 337 335 68 of via e-mail contact opnemen.

Programma:

18:00 Inloop
19:00 -19:30 Introductie
19:30-20:00 Satilmis Ersintepe over systeem/traden
20:00-20:15 Koffiepauze
20:00-21:00 Automatisch beleggen
21:00 -21:30 Vragen
21:30-22:00 uur Afsluiting/borrel

Plaats

Postillion Hotel in Bunnik. Makkelijk te bereiken per auto. Zie http://www.postillionhotels.com/nl-nl/hotels/postillion-hotel-utrecht-bunnik/location-directions en parkeren is gratis.

Inbegrepen: Onbeperkt gebruik van koffie, thee, fruitsappen, mineraalwater, heerlijke wisselende (gezonde) snacks en viennoiserie in de break-out ruimte buiten de zaal. Na afloop is er warm bittergarnituur.

Aanmeldformulier

Op dit artikel is onze Privacyverklaring van toepassing KLIK HIER

Met vriendelijke groet,

Satilmis Ersintepe
mobiel            + 31 (0) 6 337 335 68

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *