Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

DaxTrader boekt 84% winst in 2018

Wij hebben met DaxTrader, onze service voor handelaren, een prachtig rendement gehaald. Ons jaarrendement is uitgekomen op 84%. In deze turbulente tijden is traden niet makkelijk. DaxTrader kan een hulpmiddel voor beleggers zijn.

Beleggers kijken steeds meer over de grenzen omdat de AEX steeds meer een “Mickey Mouse” index wordt. De zwaargewichten Royal Dutch Shell en Unilever bepalen voor een groot gedeelte de richting van de Amsterdamse beursgraadmeter. Als daar ING, ASML en Philips aan toegevoegd worden dan wordt de trend bepaald door een handjevol aandelen.

De Duitse beursgraadmeter is de laatste jaren populairder geworden onder particuliere beleggers. Dat komt door de hogere volatiliteit van deze beursindex. Ook de veel grotere liquiditeit spreekt steeds meer handelaren aan.

Na een periode van hard studeren en gebruikmakend van onze jarenlange ervaring bieden wij een systeem aan op de Duitse beursgraadmeter DAX: DaxTrader. Wij zijn sinds juni 2015 van start gegaan. Het systeem kon iedere € 7.000 veranderen in € 29.568 in de afgelopen 3,5 jaar. Dat is een rendement van 322%.

U kunt zowel automatisch als door middel van SMS signalen meedoen.

DaxTrader-Korte-Termijn-31-december 2018-grafiek
DaxTrader-Korte-Termijn-31-december 2018-grafiek

Een gedetailleerd overzicht van de resultaten kunt u hier vinden: KLIK HIER

Dit bericht delen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.