Critivestor op ruim 24% winst

Crtivestor, onze portefeuille met wereldwijde beleggingen, staat op een winst van ruim 24%. Het echte rendement is hoger omdat de dividendbetalingen buiten beschouwing zijn gelaten. Daarmee blijft onze portefeuille het goed doen. Wij beleggen in trackers  zodat de kosten beperkt worden.

Als u niet de hele dag de beurs wilt volgen en ook gespreid wilt beleggen met een prima rendement, dan is Critivestor wat voor u. Met deze service beleggen wij wereldwijd in aandelen, obligaties, grondstoffen en in opkomende markten waardoor wij een breed gespreide portefeuille nastreven.

Het totale vermogen bedroeg 12.419,89 euro op 25 april 2013 oftewel een rendement van 24,20% sinds 1 oktober 2011.

Hieronder ziet u de waardeontwikkeling van Critivestor:

Critivestor rendement per 25 april 2013
Critivestor rendement per 25 april 2013

Dit jaar staat de teller op een winst van 6,3% sinds het begin van 2013. Dat is een bedrag van 733 euro. Dit bedrag is exclusief dividend. Een voorbeeld: onlangs werd een positie in obligaties van opkomende landen verkocht. Dit leverde een boekwinst van 110 euro op.  Deze positie is ooit gekocht op 2 februari 2012 tegen een koers van $ 104,76. Het rendement in USD bedraagt 11,47 %. Wel is er in het afgelopen jaar $ 5,8123 aan dividend uitgekeerd. Zo’n 5 procent extra rendement.

Wat is Critivestor?

Met Critivestor beleggen wij wereldwijd in aandelen,obligaties, grondstoffen etc met Trackers. Trackers worden steeds populairder ten koste van de ‘ouderwetse’ beleggingsfondsen. Het is een goedkope en effectieve manier van beleggen.

Kenmerken zijn:

-Beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek

-Gespreid beleggen met trackers zodat de kosten beperkt worden.

-Wereldwijd beleggen in de markten zoals China, Brazilië, India etc.

Meer informatie kunt u terugvinden op https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/critivestor/

Voor wie is het geschikt?

Als u niet de hele dag de tijd heeft om de markten te volgen of gewoon niet wilt volgen, dan is Critivestor een mooie nieuwsbrief voor u. Wij beleggen voor de lange termijn met een offensieve insteek. Het aantal transacties voeren wij uit op basis de kansen in de markten.

Beleggers die zich abonneren kunnen elke week een update van de portefeuille verwachten. Daarnaast geven wij een wijziging van de portefeuille zo spoedig mogelijk door. U krijgt dus niet alleen de instap maar ook de uitstap te weten.

Abonnement

Wij vragen voor de nieuwsbrieven een bedrag van slechts 99 euro inclusief BTW voor 3 maanden.

Daarmee kunt u een portefeuille volgen die wereldwijd gespreid is, bijgehouden door een ervaren vermogensbeheerder.  U krijgt dus elke week een nieuwsbrief met een update en ook als er een wijziging in de portefeuille plaatsvindt.

U kunt u aanmelden via critivestor@dekritischebelegger.nl. Vermeld uw naam, adres, mobiele telefoonnummer, uw woonplaats en land.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.