RHP Vola Strategy Fund +24%

Een nieuw jaar is voor veel mensen het beste tijdstip om zaken weer eens goed aan te pakken. Misschien is het ook wel het beste moment om eindelijk eens te gaan beleggen. Daar zijn nu meer dan ooit goede redenen voor. De belangrijkste is misschien wel, dat sparen u helemaal niets oplevert. Sterker nog, met het huidig niveau van inflatie levert u netto zelfs in als u uw geld aan uw bankier toevertrouwt.

Dat kan nooit echt uw bedoeling zijn, zeker niet als de spaarcentjes uw appeltje voor de dorst voor later zijn. Want een ding weet u nu al zeker als u bijvoorbeeld nog een twintiger bent: het werkzaam leven zal zeker tot uw zeventigste levensjaar duren. Ook al werkt u misschien wel een halve eeuw, dan nog moet u zich in alle ernst afvragen of u daarmee een welverdiend pensioen gaat genieten of dat ook in de jaren na de zeventigste verjaardag zelf voor uw broodbeleg moet zorgen. In dat geval is het vervelend, dat inflatie steeds maar blijft knagen aan uw vermogen dat u bij uw bank hebt gestald.

Fondsbeleggen

Misschien moet u daarom eens aan aandelen denken. Afgelopen jaar zijn de aandelenkoersen wereldwijd met soms tientallen procenten de lucht ingeschoten. Insiders denken echter, dat er voor 2014 nog voldoende muziek in aandelen zit. U kunt grofweg op twee manieren beleggen. U selecteert en koopt uw individuele aandelen zelf of u laat dat over aan een derde partij. De gemakkelijkste manier is uiteraard methode twee. U besteedt het gehele beleggingsproces uit en leunt tevreden achterover. Ook hier zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Sommige fondsbeleggers zweren bij de naam en faam van de beheerder en anderen zweren bij diversificatie en hebben graag meerdere fondsen in hun portefeuille. Weer anderen zweren bij internationale spreiding en diversificatie. Belangrijk kan voor u ook zijn, dat het fonds gevuld is met namen uit verschillende beleggingsklassen.

INVINCO

Mocht u tot de laatste categorie beleggers behoren, dan heeft INVINCO het RHP Vola Strategy Fund in de aanbieding (RHPVOLA:GR). Het gerenommeerde Duitse blad Wirtschaft Woche plaatste dit fonds in de top tien van de meest succesvolle beleggingsfondsen in Duitsland in het afgelopen jaar. Het rendement bedroeg 24%. Het gaat hier om een zogeheten gemengd fonds, dat als doel heeft onder alle omstandigheden een absoluut rendement te behalen. Daarom kan het fonds onder bepaalde omstandigheden voor de volle 100% uit aandelen bestaan. Bij gewijzigde omstandigheden kan het weer uit obligaties en/of derivate producten bestaan.

Als u meer wilt weten over dit fonds, dan kunt u contact opnemen met INVINCO of u gaat eerst naar Bloomberg:http://www.bloomberg.com/quote/RHPVOLA:GR . Dan kunt zich dagelijks op de hoogte stellen van de prestaties van dit fonds om daarna alsnog met INVINCO contact op te nemen.

101713_0018_Olieprijsza3.png

  • Wij hebben een jarenlange ervaring en expertise in de wereld van de commodities en valuta’s
  • Volledige vergunning van de AFM te Amsterdam en van de FSMA te Brussel
  • Effectenrekening op eigen naam
  • Full-Service, eigen accountmanager
  • Liquide investering

Gratis nieuwsbrief

INVINCO biedt wekelijks tips voor beleggers. Schrijf u nu vrijblijvend in op hun gratis nieuwsbrief.

Dit is een opinie van Invinco GmbH en het mag niet worden opgevat als beleggingsadvies of uitnodiging om te gaan beleggen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.