Dit zijn de beste aandelenfondsen met een wereldwijde portefeuille

420 miljard euro aan beheerd vermogen: geen belegging is zo populair bij beleggers als fondsen met een wereldwijd gespreide aandelenportefeuille. Maar wie presteert het beste ?

Bijna iedereen weet beter, maar bijna niemand handelt dienovereenkomstig: ondanks dat de rente nul is wordt nog steeds geld gestald op een spaarrekening. Gisteren werd duidelijk dat de inflatie op het hoogste punt in 17 jaar staat. De prijzen zijn in 2019 gemiddeld met 2,6 procent gestegen. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit betekent dat de werkelijke waarde van het op deze manier geïnvesteerde geld voortdurend daalt.

U hebt echter weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een winst van € 18.875 gemaakt. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.
Beleggen in aandelenfondsen gaat daarentegen gepaard met een groter risico omdat de waarde van aandelen fluctueert. Op de lange termijn zijn er echter relatief grote rendementsmogelijkheden.

Het belangrijkste is: als u in een aandelenfonds wilt beleggen, hebt u betrouwbare informatie nodig. Hoe hoog is de opbrengst de afgelopen jaren geweest? Hoe sterk waren de prijsschommelingen van het fonds? Wat nog belangrijker is, hoe beoordelen onafhankelijke experts de relatie tussen risico en rendement?

De analisten van het ratingbureau Scope hebben nu een ranglijst opgesteld voor de vergelijkingsgroep ‘Equities World’. Hiermee kunnen particuliere beleggers 550 * -fondsen in de categorie “Equity World” vergelijken, die ten minste 90% van hun kapitaal beleggen in een wereldwijde aandelenportefeuille. In de afgelopen vijf jaar bedroeg de gemiddelde waardestijging van fondsen in deze categorie 7,3% per jaar.

Dit zijn de 20 fondsen die Scope het beste scoort in zijn ranglijst:

Als u wilt andere fondsen wilt bekijken dan kan dat met de Scope Explorer.De evaluatie van het Fonds en de oprichting van de rankings zijn gebaseerd op meer dan 20 jaar van de gevestigde methodologie van het ratingbureau Scope , De waarderingen weerspiegelen altijd de meest relevante rendement- en risico-aspecten van een fonds. Fondsen met een toprating hebben gemiddeld een aanzienlijk beter risico / rendementsprofiel en verslaan het marktgemiddelde vaker dan fondsen zonder toprating.

Gemaksbeleggen

Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 19.180 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.