Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De belegger is dood, leve de belegger!

Beleggen wordt steeds meer een zaak van computers en geautomatiseerde handel. Fundamentele analyse wordt naar de achtergrond verdrongen ten faveure van technische analyse. Uit schattingen van zakenbank JP Morgan blijkt dat slechts 10% van het handelsvolume geschiedt door handmatige handel.

Beste belegger is dit wat u zoekt? :  Auto trading in goud die gemiddeld 89% per jaar heeft verdiend. Benieuwd naar onze top vijf : Vraag nu kosteloos informatie aan

Dit programma heeft  met een startkapitaal van 5400 USD in 2008 , heeft een actueel resultaat van 229,379 USD van gemaakt. Dit betekent een gemiddelde rendement van 89,4% per jaar.Vergelijk dit met uw beleggingen.

Wat belangrijk is dat een strategie die werkt , niet te vergelijken is met een flink opgelopen koers van een aandeel.  Die kunnen daarna forse correcties laten zien.  Het moet niet zo zijn dat er enorme schommelingen zijn in de resultaten. Een systeem  kan echter niet elke trade met winst afsluiten. U investeert als het ware in het algoritme van robot trading.

Wij hebben 5  handelssystemen ontdekt die opgelopen 5 jaar consistent de beurs heeft verslagen. Ongeacht de richting van de beurs.
Voorbeeld.

Volledig  geautomatiseerde  goud handelsprogramma.
Inleg 30.000 USD

Year Total Total %
2017 $5,044 16.8%
2016 $22,190 73.9%
2015 $8,215 27.4%
2014 $22,980 76.6%
2013 $45,530 151.7%
2012 $26,818 89.4%
2011 $54,260 180.8%
2010 $31,143 103.8%
2009 $6,650 22.2%
2008 $6,550 21.8%

Wij hebben vijf hele goede programma’s  geselecteerd uit een database van 773 programma’s. Ontvang nu deze bijzonder tanding programma’s, u krijgt ook uitleg hoe deze systemen werken. U krijgt overzicht over de kosten en risico’s. Vraag nu kosteloos informatie aan

Voordelen van autotrading

  • Volledig geautomatiseerd
  • U bepaalt wanneer u stopt met trade.
  • U kunt uw stop profit en stop loss zelf invullen.
  • U kunt real time uw posities volgen.
  • Keuze uit 773 systemen, op diverse markten
  • U opent bij AFM geregistreerde broker rekening
  • U betaalt abonnement per maand, die is ook per maand opzegbaar.
  • U betaalt geen winstdeling

De meerderheid van de aandelenbeleggers koopt niet meer op basis van specifieke fundamentele gronden. De recente uitverkoop van technologiefondsen kan volgens JP Morgan te maken hebben met kwantitatieve en computer gerelateerde handel en niet zozeer door traditionele fundamentele handel.

De zakenbank schat in dat circa 60% van het handelsvolume verband houdt met passieve en kwantitatief beleggen, meer dan het dubbele van tien jaar geleden.

Technologieaandelen werden recent plotseling in de verkoop gedaan en de technologiebeurs Nasdaq ging flink onderuit. De beursindex herstelde zich daarna weer snel.

Cijfers van onderzoeksbureau Tabb Group wijzen eveneens op een toenemende automatisering van de handel terwijl het volume is gedaald. ‘High frequency trading’ oftewel flitshandel was goed voor 52% van de gemiddelde handelsvolume van 6,73 miljard aandelen. Gedurende de piek in 2009 was dit 61% van de 9,8 miljard van het gemiddelde handel in aandelen.

Niet iedereen is echter positief over automatisch beleggen. Volgens analisten van AllianceBernstein kan kunstmatige intelligentie geen aanzienlijk verschillende resultaten boeken. Het analyseren van steeds meer data resulteert is strategieën die steeds meer op elkaar gaan lijken.

Beste lezer

Wacht niet langer en beleg als een professional met automatische systemen. Wij hebben voor u de beste 5 geselecteerd uit 773 systemen. Meer Informatie >

Disclaimer: Bovenstaand artikel is geen professioneel beleggingsadvies en het is ook geen uitnodiging om te gaan beleggen. Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. Beleggen in aandelen, valuta, opties en futures brengt hoge mate van risico’s met zich mee, derhalve zijn ze niet geschikt voor elke type belegger. U kunt een deel of volledige inleg verliezen. Overleg met een deskundige voordat u besluit om te investeren in deze instrumenten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het artikel is louter de persoonlijke mening van de auteur. De auteur heeft geen positie in bovengenoemde aandelen/producten. RendabelBeleggen.nl en zijn columnisten, schrijvers en analisten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, suggesties of ideeën verstrekt door of namens RendabelBeleggen.nl via één van zijn websites.

Bron: Rendabel beleggen

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *