skip to Main Content

Banken beleggen voor de rijksten 2,7 keer beter

Iedereen wist het al en het is bewezen: Superrijken behalen gemiddeld veel hogere rendementen. Hun totale rendement op elke euro ligt ruim 277% hoger, zo blijkt uit onderzoek van RevenYOU.io. Dit komt vooral doordat het grootkapitaal toegang heeft tot geavanceerd beleggen tegen lagere kosten. Supercomputers, slimme developers en artificial intelligence maken de rijkste 1% onder ons nog rijker.

Het toverwoord is: Algoritmes. Supercomputers, slimme developers en artificial intelligence komen samen in een algoritme. Algoritmes zijn slimme stukjes code, die automatisch voor je handelen, ook tijdens het slapen. Ter illustratie: Zoeken met Google gaat via een zoekalgoritme. Het zijn het ware geautomatiseerde super beleggers zoals Warren Buffet.  De algoritmes kunnen door de gebruikers binnen één minuut geactiveerd. Tussenkomst van dure banken, pensioenfondsen en financiële experts is straks niet meer nodig. 

Beleg nu als een professional. Wij hebben een algoritme ontwikkeld op de Duitse beursgraadmeter DAX die in drie jaar 380% rendement heeft opgeleverd. KLIK HIER voor meer informatie

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Recente reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Hoe kunnen we u helpen ?

Recente Artikelen

Abonneer u om updates te ontvangen!

Archieven


Back To Top
×Close search
Zoeken
LAAT ME U HELPEN