Tussenstand (4)

De laatste tijd hebben we een aantal nieuwe posities gekocht en ook wat posities gesloten. Hoogste tijd om weer een update te geven van de rendementen van de door mij voorgestelde aandelen en optieconstructies.

De hieronder weergegeven resultaten zijn niet alleen de posities die we al verkocht hebben, maar ook de openstaande adviezen. Sommige van deze adviezen zullen op winst staan dan wel een winst hebben opgeleverd en sommige adviezen zullen nog in de min staan. Oftewel, in deze column zal ik weer met de billen bloot gaan. Uiteraard is het aan een ieder zelf om te beoordelen of een door mij voorgestelde constructie ook past in zijn/haar beleggingsprofiel.

Voor de goede orde, alle rendementen (positief en negatief) zijn exclusief transactiekosten.

Tussenstand rendementen opties 4
Tussenstand rendementen opties 4

De kolom Resultaat zijn daadwerkelijk gerealiseerde winsten of verliezen. De kolom Tussenstand geeft het resultaat weer van posities die nu nog openstaan.

drs Richard H.J. de Jong RBA is adjunct directeur vermogensbeheer bij Van Lieshout & Partners N.V. De redactie heeft geen posities in de genoemde effecten. Op dit artikel is onze disclaimer van toepassing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.