fbpx
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nu het coronavirus voorzichtig aan de terugtocht lijkt begonnen, is het misschien tijd om aan de beleggingsdag van morgen denken. Het ziet er voorlopig naar uit dat die dag van morgen anders zal zijn dan de dag van gisteren.

Willen we bijvoorbeeld nog veel vastgoed in de portefeuille hebben. Het virus lijkt slecht nieuws te zijn voor huren en voor de waarde van winkels en kantoren. Zullen bedrijven nog wel massaal willen of kunnen huren?

Willen we nog wel bedrijfsleningen in onze portefeuille hebben? Ondanks alle steunmaatregelen, lijkt het onontkoombaar dat bedrijven gaan omvallen. Of ze zullen tot hun oren in de schuld zitten. Dat betekent waarschijnlijk ook geen dividenduitkering meer, geen terugkoop eigen aandelen en meer regulering door overheden om de medewerker beter te beschermen

Wat gaan we wel doen? Wat te denken van Kunstmatige intelligentie, cyber technologie, the Cloud. Kortom digitale technologie lijkt de absolute winnaar van deze pandemie. Thuis werken, thuis winkelen, thuisonderwijs, en noem maar op, het zal waarschijnlijk nooit meer weggaan en alleen maar in belang en gewicht groeien.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *