Miljardair vindt aandelen nu spotgoedkoop

De miljardair-investeringsmanager Ron Baron is meer dan optimistisch: voor hem zijn aandelen nu “spotgoedkoop” en hij geeft een concreet moment aan waarop de markten zich zullen herstellen en de investeringen zullen renderen.

Voor beleggers is 2022 meer dan uitdagend. De volatiele en onzekere marktsituatie doet de beurzen trillen.

Ron Baron (79) is miljardair en oprichter van Baron Capital. De investeringsmaatschappij beheert meerdere fondsen die kunnen terugkijken op talrijke successen.

Hij wordt beschouwd als een buy-and-hold-investeerder. Zoals Forbes meldde, is Baron momenteel meer dan optimistisch. Hij heeft er alle vertrouwen in dat zijn fondsen zullen herstellen na de turbulente markttijden. Eén reden: zijn weddenschappen op snelgroeiende bedrijven. Hij weet waar hij het over heeft. Op 79-jarige leeftijd heeft Baron een aantal bearmarkten gezien. Baron is voorlopig optimistisch en ziet vandaag al “grote kansen”, al is de S&P 500 sinds het begin van het jaar fors gedaald. “Een jaar geleden was niets goedkoop – nu is het tegenovergestelde het geval”. Veel aandelen zijn nu “spotgoedkoop”. Zijn buy-and-hold-strategie is nu belangrijker dan ooit en in de huidige marktsituatie blijft hij kopen en verkopen alleen “als de fundamenten veranderen” of als de portolio opnieuw moet worden uitgelijnd.

Daarnaast noemt Baron een specifiek moment waarop wachten lonend kan zijn voor investeerders. “De markten zullen zich uiteindelijk stabiliseren.” Hij voorspelt daarom een ​​herstel tegen het einde van 2024 en schat dat de aandelen zullen terugkeren naar waar ze waren in november 2021 en vervolgens elke vijf tot tien jaar zullen verdubbelen. Ron Baron kan terugkijken op een solide track record: zijn Baron Partners Fund bijvoorbeeld heeft de afgelopen vijf jaar een gemiddeld jaarlijks rendement van ruim 25 procent opgeleverd.

Door Jennifer Senninger

Of de beurs stijgt of daalt, we kunnen altijd geld verdienen. Wij hebben een volautomatisch systeem ontwikkeld die al het werk uit handen neemt en zonder emoties belegt. Vraag hier de gratis brochure aan. KLIK HIER

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.