VW: springt het stoplicht nu op groen?

In de wereld van de auto-industrie is er altijd beweging. Een van de grootste spelers, Volkswagen, bevindt zich op een kritiek punt. Laten we eens kijken naar de huidige situatie.

De Uitdagingen van de Duitse Autofabrikanten

De Duitse autofabrikanten hebben het momenteel moeilijk, en Volkswagen vormt hierop geen uitzondering. Ondanks de uitdagingen blijft het aandeel van Volkswagen interessant. Na de crash test van de afgelopen twee jaar bevindt het aandeel zich momenteel op een belangrijk kruispunt.

Het Kruispunt

Het weerstandsniveau van ongeveer 115 EUR wordt gezien als dit kruispunt. Op dit niveau komen diverse hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar samen met de 38-wekenlijn en de dalende trend sinds het voorjaar van 2023 (momenteel op 114,09/113,72 EUR).

De Mogelijke Ommekeer

Als een duurzame bevrijdingsslag lukt, kan de koersontwikkeling van de afgelopen maanden ook worden geïnterpreteerd als een ommekeer aan de onderkant. Puur rekenkundig levert dit in geval van succes een potentieel van 17 EUR op.

Toekomstperspectieven

Dit zou in ieder geval voldoende zijn om de hoogtepunten van april en juni rond de 130 EUR in het vizier te nemen. Daarna wacht er rond de 150 EUR een volgende grote weerstandszone.

Conclusie

In geval van een uitbraak biedt het recente dieptepunt van 106,44 EUR een nauwgezette beveiliging aan de onderkant. Het is een spannende tijd voor Volkswagen en de rest van de auto-industrie. Houd deze ruimte in de gaten voor meer updates.

Term Waarde
Weerstandsniveau 115 EUR
Dalende trend 114,09/113,72 EUR
Potentieel bij succes 17 EUR
Hoogtepunten 130 EUR
Grote weerstandszone 150 EUR
Dieptepunt 106,44 EUR

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.