De beleggingsgewoonten van de rijken verschilt niet zo veel van Piet Particulier. Uit recent onderzoek blijkt dat de aandelenmarkt de favoriete plek blijft. De superrijken der aarde hebben hebben in het eerste kwartaal van dit jaar hun belang in grondstoffen en vastgoed uitgebreid ten koste van vastrentende waarden, hedgefondsen en durfkapitaal.  Dat blijkt uit cijfers van private investeringsclub Tiger 21. De leden moeten beschikken over een minimaal vermogen van $10 miljoen om toe te treden.  De rijken hebben een voorkeur voor financiële waarden en aandelen van technologiebedrijven en energieondernemingen. Zij voorzien dat de meeste groeikansen in de komende drie jaar liggen in de technologiesector.

Wat zijn de favoriete vijf aandelen van deze exclusieve club. We hebben een rapport opgesteld die u voor 10 euro kunt downloaden. KLIK HIER om het rapport aan te vragen.

1 reactie op “Vijf favoriete aandelen van miljonairs”

  1. Avatar

    Miljonairs, denken al snel dat het geld hen toe rolt, en zijn te lui om te analyseren.Met deze switch zullen ze heel wat miljoenen zien verdampen,het andere was minsten zo slecht voor de portefeuille trouwens..
    Maarja, het zijn ook maar mensen natuurlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *