Profiteren van zelf-rijdende auto’s

Al in 2021 worden zelfrijdende auto’s op de Britse autowegen verwacht. Dat heeft de minister van transport op maandag gezegd. Chris Grayling zal een toespraak houden op de associatie van Britse verzekeraars om zijn ambitie uiteen te zetten voor Engeland om voorop te gaan in de zelfrijdende auto revolutie. De nieuwe technologie kan ouderen en gehandicapten helpen om weer mobieler te worden. De markt voor zelfrijzende auto’s kan in het Verenigd Koninkrijk groeien tot $28 miljard in 2035.

De zelfrijdende auto komt er, daarover is eigenlijk iedereen het wel eens. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer. De veranderingen in de maatschappij zullen enorm zijn. Experts schatten zo’n 5 tot 10 jaar. We hebben drie topaandelen gekozen die kunnen profiteren van deze trend. Speciaal voor onze lezers hebben wij het volgende aanbod: Word lid van onze tipper service en ontvang dit rapport ter waarde van 249 euro gratis ! >>> MELD U ZICHI HIER AAN<<<. Meld bij opmerkingen “actie beleggen in zelfrijdende auto’s”

Robeco stelt dat binnen tien jaar het gebruik van elektrische of zelfrijdende auto’s sterk zal toenemen. De volgende stap in deze (r)evolutie is om de elektrische auto zelf te laten rijden. Voordelen zijn minder verkeersdoden, meer werktijd en minder benodigde ruimte. In Los Angeles is nu nog 55% van de ruimte gerelateerd aan het gebruik van auto’s, zoals snelwegen, parkeerplaatsen en garages. In Nederland staat een auto maar liefst 92% van de tijd stil.

Met zelfrijdende auto’s zal het accent verschuiven van bezit naar gebruik. Is dit science fiction? Nee, want tijdens de Olympische Spelen in Tokio zullen alle bezoekers naar de diverse locaties worden vervoerd met Robot Taxi, een zelfrijdende taxi. “Het is nu nog moeilijk om te bepalen wie de eerste succesvolle zelfrijdende auto op de markt gaat brengen: Google, Tesla of wellicht een traditionele autofabrikant. Het is nu nog moeilijk om te bepalen wie de eerste succesvolle zelfrijdende auto op de markt gaat brengen: Google, Tesla of wellicht een traditionele autofabrikant. Maar wat beleggers wel kunnen weten, is dat zulke auto’s vol sensoren zitten en elektrisch worden aangedreven dus kunnen ze beleggen in fabrikanten van sensoren en batterijen.”

Wij hebben drie topaandelen met een mooi rendement geselecteerd die van deze trend kunnen profiteren. Wilt u weten welke aandelen dit zijn? Word lid van onze tipper service en ontvang dit rapport ter waarde van 249 euro gratis ! >>> MELD U ZICHI HIER AAN<<<. Meld bij opmerkingen “actie beleggen in zelfrijdende auto’s”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.