Prima resultaat Hedgevestor: +61%

Hedgevstor, onze portefeuille van individuele aandelen staat dit jaar op een winst van 37%. Sinds de start in begin 2012 is er een rendement van maar liefst 61% behaald. Aan alle posities werd verdiend. U kunt alle berichten nog eens nalezen ophttps://www.dekritischebelegger.nl/forum/aandelen/hedgevestor

Hieronder de tabel met de resultaten:

Hedgevestor-25-september-2013.jpg
Hedgevestor-25-september-2013.jpg

Bent u geïnteresseerd in het beleggen in individuele aandelen en heeft u niet dagelijks de tijd om de beurs te volgen, dan is Hedgevestor wellicht wat voor u.

Er wordt gestreefd naar een absoluut positief rendement. De portefeuille wordt bijgehouden door een succesvolle vermogensbeheerder en een professionele handelaar. U krijgt inzage in de motieven en kunt de portefeuille schaduwen zonder de traditioneel aan hedgefondsen verbonden kosten : 2 procent beheer fee & 20 procent performance fee

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor de lange termijn belegger die in aandelen wil investeren en die  dagelijks de tijd niet heeft om de beurs te volgen of wil volgen. Daarnaast wordt gestreeft naar een absoluut positief rendement.

Uitgangspunten:

-Op termijn wordt een portefeuille samengesteld met circa 12 posities: gemiddeld 9 long posities en 3 short posities. Bij de long posities wordt gekeken naar defensieve bedrijven. Groei in opkomende markten en een lage blootstelling aan de financiële onrust zijn belangrijke criteria. De keuze zal vallen op in Amsterdam genoteerde bedrijven. Daar ligt onze expertise.

-Posities worden in principe voor de langere termijn aangehouden. Bij fundamenteel nieuws kan echter direct worden ingegrepen.
-In te nemen posities worden 1 dag van te voren bekend gemaakt en de openingskoers de volgende dag is leidend.

-Voor het berekenen van het rendement worden transactiekosten, zoals die door Binck in rekening wordt gebracht, afgetrokken. Bij het innemen van een short positie wordt eventueel uitbetaald dividend afgetrokken van het rendement.

Abonnement

Gezien de goede resultaten zijn wij van mening dat Hedgevestor een toegevoegde waarde voor beleggers heeft. Op 1 oktober 2013 wordt deze service dan ook betaald. Het tarief voor 3 maanden is 99 euro inclusief BTW. U krijgt van ons de instap en uitstap uit een positie en ook updates over de portefeuille.

Voor meer informatie en om u aan te melden: https://www.dekritischebelegger.nl/abonnementen/hedgevestor-positief-rendement-elke-markt/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.