Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Prachtig rendement met internetveiligheid

Deze tip van ons was weer een schot in de roos. Onlangs hebben wij vijf aandelen geselecteerd die te duur waren en waar u  op in kon spelen, Een daarvan was chipmaker AMD. Daags na de publicatie duikelde het aandeel waarmee u in enkele dagen een rendement van 24% kon maken. Onlangs hebben we een rapport uitgebracht over internetveiligheid en een aandeel getipt. Deze staat nu  maar liefst 23% hoger (sinds 9 februari). U ziet dus dat dit wederom een parel was en beide rapporten waren gratis! U kunt het rapport nog aanvragen. >>> VRAAG HIER NU KOSTELOOS AAN <<<

Afgelopen vrijdag werd bekend dat er een groot aanval aan de gang was. De ransomware WannaCry dook vrijdag 12 mei in de loop van de dag op, en wist toen in korte tijd tienduizenden computers in bijna honderd landen te besmetten. De ransomware versleutelt bestanden op besmette computers en eist daarna losgeld om die bestanden weer vrij te geven. Het aantal slachtoffers van de grote ransomware-aanval WannaCry is zondag opgelopen tot ruim 200.000 in zeker 150 landen. Er wordt gevreesd voor een nieuwe golf aanvallen op maandag. Volgens Europol is het einde nog niet in zicht. Zo zouden Chinese geldautomaten op zwart zijn gegaan.

De veiligheid op internet wordt een steeds belangrijkere zaak. Onlangs werd bekend dat er een enorme diefstal van 1,2 miljard inloggegevens had plaats gevonden. Ook e-mailadressen van het ministerie van Defensie stonden op de lijst.

Het is dus belangrijk dat gebruikers zich wapenen tegen diefstal van gegevens. In de komende jaren zal dit belang alleen maar toenemen omdat we steeds meer zaken online afhandelen. Als belegger kunt u profiteren van deze trend. Er zijn bedrijven die diensten aanbieden om burgers en bedrijven te beter op internet te beveiligen. Wij hebben een rapport opgesteld op welke manier u kunt meeliften. Vul uw gegevens in en wij sturen de gratis rapport per e-mail naar u toe. >>> VRAAG HIER NU KOSTELOOS AAN <<<

Wilt u geen rendement missen en onze rapporten tijdig ontvangen? Neem dan een abonnement op onze Tipper-service: 4 rapporten voor 199 euro! KLIK HIER om u aan te melden.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *