Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NPEX een beurs vol met pareltjes

In opdracht van Todays Groep schreef Wijtvliet Research een rapport over Icecat. Dat bedrijf is genoteerd aan de NPEX.

De NPEX is niet erg bekend bij het grote beleggende publiek en datzelfde geldt voor Icecat. Dit bedrijf is actief binnen het marktsegment Data Science. Dat is een snelgroeiend segment. Dat is begrijpelijk in een tijd dat data, databeheer en datastructurering van steeds groter belang worden voor bedrijven.

Het is nu ook het moment, dat e-commerce snel uitdijt en aan gewicht en belang wint. Webshops en bedrijven gaan op zoek gaan bedrijven die de taak van informatieverschaffing op zich willen nemen.

Icecat denkt een juiste partij te zijn om in te spelen op de groeiende vraag naar informatieverschaffing en informatiestructurering.

Meer lezen: https://lnkd.in/eS-Ch3z

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

2 reacties op “NPEX een beurs vol met pareltjes”

  1. Avatar

    Zijn certificaten van aandelen die de belegger minder rechten geeft. Wat is de opbrengst voor de belegger? Ik ben al belegger via NPEX.

  2. Avatar

    NPEX is een aardige club maar een stuk risicovoller dan gedacht. Het faillissement van TukTuk was een dieptepunt natuurlijk (zelf -10K), maar bij de afloop van het Vegetarische Slager succesverhaal kreeg ik ook niet echt een prettig gevoel. Je kreeg als investeerder een paar procent premie en een schort maar was wel een solide investering kwijt. Voelt niet echt goed. Zeker nu Vegetarische Slager superhard gaat na de overname door Unilever voelt die paar euro premie niet ok.

    Slim Opgewekt is ook 80% in waarde gedaald en de meeste andere noteringen staan ook lager dan hun initiële waarde.

    Ik krijg heb gevoel dat de risico/rendement balans voor de investeerder niet helemaal eerlijk is bij NPEX. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk om je obligaties van de hand te doen via het platvorm. Er wordt bijna niet gehandeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *