Monster Beverage: koers kan verdubbelen!

In de dynamische wereld van de aandelenmarkt is er één aandeel dat opvalt: Monster Beverage, een toonaangevend bedrijf in de energiedrankindustrie, Dit artikel analyseert de recente trends en voorspelt een mogelijke verdubbeling van de koers.

Terugval en Ondersteuning

In oktober vorig jaar maakte het aandeel van Monster Beverage een technisch zeer interessante terugval naar de kruissteun van de oude uitbraakmarkeringen bij ongeveer 50 USD en de basale opwaartse trend van de afgelopen jaren (momenteel bij 50,39 USD). Deze “ondersteuning” heeft het aandeel op een ideaal-typische manier gebruikt.

Vlagconsolidatie en Uitbraak

Overkoepelend kan de koersontwikkeling van het afgelopen jaar daarom worden geïnterpreteerd als een trendbevestigende vlagconsolidatie. In deze context bevindt het aandeel zich momenteel op een kritiek punt. Hiermee wordt de bovenste vlaggrens bedoeld (momenteel bij 57,96 USD), die in de loop van de afgelopen week werd overschreden.

Prognose en Conclusie

Dankzij deze bevrijdingsactie ontstaat er opnieuw een pro-cyclisch longsignaal. Als beloning lonkt nu de opmars naar “onbekend terrein”, wat betekent dat het aandeel een prijsniveau zal bereiken dat het nog nooit eerder heeft bereikt. Het berekende minimale koersdoel is zelfs 67 USD, wat aanzienlijk hoger is dan het huidige niveau.

In conclusie, de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Monster Beverage.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.