Lam Research: opmars naar recordhoogte

Terwijl Europese aandelenmarkten corrigeren, blijft de technologiesector in de VS een stabiel baken. De vraag rijst: is de technologiesector veilig? De recente prestaties van Lam Research suggereren van wel.

Lam Research Corporation is een toonaangevende speler op het gebied van halfgeleiderapparatuur en diensten, die essentieel zijn voor de fabricage van geavanceerde geïntegreerde schakelingen. Het bedrijf, opgericht in 1980 en gevestigd in Fremont, Californië, levert innovatieve oplossingen voor de productie van halfgeleiders wereldwijd. Lam Research staat bekend om zijn expertise in plasma-geassisteerde chemische dampafzetting (PECVD), plasma-enhanced atomic layer deposition (PEALD), en andere geavanceerde technologieën die bijdragen aan de continue vooruitgang in de halfgeleiderindustrie. Met een focus op technologische vooruitgang en klanttevredenheid blijft Lam Research een belangrijke speler in een steeds evoluerend technologisch landschap.

Hoofdgrafiek: Recordhoogtes en Handelsbenaderingen

Lam Research bereikte vorige week een nieuw record van USD 1.044,80 per aandeel, met verdere groei gisteren. Dit markeert een fase van ‘onbekend terrein’, ondersteund door een solide handelsbenadering. Deze combineert relatieve sterkte volgens Levy met technische consolidatie-uitbraken.

Technische Analyse en Voorspelling
Sinds februari bewoog de prijstrend zijwaarts, wat een positief signaal is voor de huidige aanpak. De handelsrange suggereert een minimum koersdoel van USD 1.140. Aan de onderkant kan de high van mei op USD 992,66 dienen als strakke stop-loss.

Conclusie
De sterke prestaties van Lam Research en de betrouwbare technische signalen ondersteunen een positief vooruitzicht. Ondanks marktcorrecties blijft de technologiesector robuust en veelbelovend voor verdere groei.

Bron: HSBC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.