Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Koop Apple op dip

Technologieaandelen stonden de afgelopen dagen in het verdomhoekje. De toonaangevende beursgraadmeter leed de grootste verlies van dit jaar. De koers van Apple (nu $145,16) ging in de afgelopen drie handelsdagen met 5% onderuit waarmee meer dan $40 miljard aan beurswaarde is verdampt. Volgens Credit Suisse kunnen beleggers deze correctie aangrijpen om in te stappen. De zakenbank is nog steeds positief en is van mening dat een grote stijging op komst is. Zij voorzien sterke verkoopcijfers voor de volgende iPhone (8). Dit nieuwe model zal een belangrijke bijdrage leveren aan de groei en rept over een super-cyclus.

Apple is nog steeds het best presterende aandeel dit jaar. De koers is met 27% gestegen terwijl de S&P 500-index slechts 9% bijschreef. Credit Suisse herhaalde het koersdoel van $170. Dat betekent een opwaarts potentieel van 16% ten opzichte van het slot van dinsdag,

Uit een enquête van Apple van Aziatische aanbieders is gebleken dat de productie van iPhone gestegen is van 145 miljoen tot 156 miljoen eenheden. De zakenbank wijst er op dat Apple bij elke belangrijke update de prijs omhoog schroefde.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

1 reactie op “Koop Apple op dip”

  1. Avatar

    Zal Apple het enige aandeel zijn dan wat goed zal presteren tijdens de hier eerder genoemde ‘10% correctie’, of bearmarkt..? Het aandeel eruit pikken wat het beter zal doen dan de rest tijdens een bearmarkt is niet te doen. Maar je kunt het altijd proberen natuurlijk, zolang de stoploss niet geraakt wordt gaat alles goed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *