Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

De investeringsideeën van morgen

RendabelBeleggen.nl gaat binnenkort op bezoek bij zeer innovatieve bedrijven in Nederland en België. Het zijn bedrijven die u waarschijnlijk voorbij fietst zonder ook maar enig idee te hebben wat ze doen. U staat er waarschijnlijk nog minder bij stil dat u in hun technologieën kunt investeren. RendabelBeleggen.nl is voornemens onze eigen technologische bedrijven een podium geven en ze bekend maken bij de grote publiek. Deze bedrijven vormen onze toekomst in een zeer concurrerende wereld. Ze creëren hightech jobs en ze zorgen voor ons nationale inkomen.

U kunt zich nu al inschrijven voor de SmartTech 2016 Roadmap. Wij zullen eind januari 2016 in Eindhoven een mooi symposium organiseren. Wij zijn nu al heel druk met het opstellen van een aansprekende programma en het uitnodigen van gastsprekers. Daarnaast nodigen we universiteiten uit, belangenorganisaties, innovatieve bedrijven, start ups, investeerders en de lokale en regionale overheid. Dit kan voor u heel interessant zijn! U ontmoet de investeringsideeën van morgen van eigen bodem.

Weinig mensen zullen het zich nog realiseren. Een halve eeuw geleden bestond de personal computer nog niet. IBM bouwde zogeheten mainframes. Dat waren grote en dure kasten met, bij nader inzien, zeer beperkte rekencapaciteiten. Deze mainframes waren te vinden bij overheden en grote bedrijven. Er is in een halve eeuw ongelooflijk veel veranderd. Er is bijna geen aspect meer van het leven, dat niet geraakt is door wat we gemakshalve informatie- en communicatietechnologie (ICT) noemen. ICT beperkt zich ook al lang niet meer tot de PC of digitale netwerken. Denk maar aan de smartphone, de tablet of de app.

Het aantal gebruikersmogelijkheden van ICT is de laatste jaren explosief gegroeid, maar toch lijkt het erop, dat we pas aan het begin staan van een nieuwe ICT revolutie, die zowel zakelijk als privé het leven fundamenteel gaat veranderen. Bedrijven, die geen open oog hebben voor wat er aan de hand is, zijn de verliezers van morgen. Wie weet in te spelen op de nieuwe technologische trends, behoort ongetwijfeld tot de winnaars. RendabelBellegen.nl zet voor zijn lezers een aantal belangrijke trends op een rij.

1.Big Data is langzamerhand een ingeburgerd begrip. Het is een term om nieuwe technieken en technologieën mee aan te duiden die de alsmaar wassende stroom aan data moeten analyseren. Daardoor kunnen bedrijven, zo is de verwachting, betere strategische en tactische besluiten nemen. Een wezenlijk onderdeel van de analyse is het zogeheten High Speed Analytics. Deze nieuwe technologie brengt data-integratie en data-analyse naar een hoge niveau. Big data is een niet te negeren trend.

2.3D printing zal ook menigeen al zeer bekend en vertrouwd in de oren klinken. Volgens sommigen is 3D de reddingsboei van de westerse industrie. 3D printers bouwen door plastic of metaal laag voor laag aan te brengen totdat het bedoelde object voltooid id. Ooit was het de bedoeling, dat 3D printers alleen maar prototypes zouden bouwen. De ontwikkelingen gaan echter razendsnel en nu bouwen 3D printers het dashboard van uw auto of het juweel voor uw geliefde. Het grote voordeel is, dat bedrijven goedkoop kunnen inspelen op een kleine lokale vraag. Ze kunnen steeds beter op maat toegesneden diensten en producten leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

3.Mobile banking is al aan een opmars begonnen. De smartphone vervult voor een groeiend aantal mensen ook nog een de rol van e-portemonnee. Mobile banking zal echt een vlucht gaan nemen als elke smartphone is uitgerust met een Near Field Communications chip. Voor de gevestigde banken is dit een heel bedreigende trend, omdat deze technologie niet-banken in staat stelt om een rol te gaan spelen in het mobiele betalingsverkeer. Google doet dat al met zijn Google Wallet en Apple heeft zijn Passbook.

4.eBooks, eNewspapers, eMagazines en Interactive Multimedia tekstboeken lijken niet meer te stuiten. Ook hier spelen de smartphone en de tablet een doorslaggevende rol. De kwaliteit van de teksten is hoog en uitgevers hebben nu de kans om apps te ontwikkelen die de teksten sprekender maken dan de papieren concurrent kan. Apps kunnen bijvoorbeeld multimediale mogelijkheden aanbieden. Dat is van doorslaggevend belang voor het interactieve tekstboek. Apps maakt het voor uitgevers mogelijk de content te verrijken, waardoor het allemaal wat minder saai wordt voor de leerling en in ieder geval is minder gesjouw met boeken nodig! Apple is met zijn iBook Author een van de aanjagers van de e-trend!

5.Machine-to-machine communications is mogelijk dankzij het uitbundig gebruik van halfgeleiders en micro-sensoren en het bestaan van digitale netwerken. Die combinatie vormt de basis van wat we steeds vaker the Internet of Things noemen. Zodoende krijgen machines toegang tot real-time data, stellen ze diagnoses en voeren virtuele herstelwerkzaamheden uit zonder dat er nog een mens bij te pas komt. De verwachting is, dat erin 2020 al meer dan 1 miljard machines met elkaar communiceren, gezamenlijk beslissingen nemen en taken uitvoeren. Dat is dan mogelijk dankzij de snelle vooruitgang op het gebied van de kunstmatige intelligentie.

Reserveer uw plaats!

Wij zullen eind januari 2016 in Eindhoven een mooi symposium organiseren. Wij zijn nu al heel druk met het opstellen van een aansprekende programma en het uitnodigen van gastsprekers. Daarnaast nodigen we universiteiten uit, belangenorganisaties, innovatieve bedrijven, start ups, investeerders en de lokale en regionale overheid. Dit kan voor u heel interessant zijn! U ontmoet de investeringsideeën van morgen van eigen bodem..

Inschrijven

Bovenstaande lijst met recente en nieuwe technologische trends is verre van uitputtend en het aantal nieuwe technologieën lijkt met de dag te groeien. Als u geïnteresseerd bent in meer trends, dan kunt u hier gratis een beknopte studie aanvragen. Als u een geïnteresseerde belegger bent, dan kunt u gratis namen van bedrijven aanvragen, die in al deze nieuwe trends een cruciale rol spelen!

Bron: RendabelBeleggen.nl

Een verwijzing voor de titelforo: https://flic.kr/p/bD6jZH

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *