Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Buffett geeft alarmsignaal af

Superbelegger Warren Buffet lijkt het voortdurende herstel van de aandelenmarkt niet te vertrouwen en ziet weinig waarde in de markt voor overnames. Dat bleek tijdens de aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway in het weekend. Hij verkocht zijn belang in grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en sprak zijn onwil uit om binnenkort 137 miljard dollar in contanten uit te geven . Het Oracle van Omaha lijkt het voortdurende herstel van de aandelenmarkt niet te vertrouwen en ziet weinig waarde in de markt voor overnames.

  • Warren Buffett is niet geïnteresseerd om binnenkort de Amerikaanse aandelenmarkt te betreden.
  • In 1929 duurde het 22 jaar voordat de aandelen herstelden tot recordhoogtes, en Buffett zou een vergelijkbare trend kunnen zien.
  • Buffett begon zijn investeringscarrière eind jaren vijftig, nadat de droogte op de markt was geëindigd.

Buffett wordt algemeen beschouwd als de grootste belegger in de recente geschiedenis, aangezien hij 47 jaar beter presteerde dan de aandelenmarkt.

Gedurende zijn carrière benadrukte Buffett consequent dat hij niet investeert in de aandelenmarkt met de bedoeling deze over een paar jaar te verkopen. De investeringen die Buffett op de aandelenmarkt doet, worden vaak voor minimaal 5 tot 10 jaar vastgesteld.

Berkshire Hathaway ziet geen waarde in de markt. Buffett en zijn partner Munger zeiden consequent dat ze geen aantrekkelijk bedrijf zien voor een grootschalige acquisitie.

Tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway in Omaha, richtte Buffett zich op het bespreken van de trend van de aandelenmarkt van 1929 tot 1951. Tijdens de periode van 22 jaar herstelde de Amerikaanse aandelenmarkt zich niet tot haar recordhoogte, aangezien ze een daling zag in de werkgelegenheid en de economische activiteit.

Gemakkelijk geld verdienen

Bent u het beu om de hele dag naar de koersen te staren? Leveren uw beleggingen weinig op? Dan is Automatisch
Beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem terwijl u van uw
vrije tijd geniet. Vraag de gratis brochure aan door op de onderstaande afbeelding te klikken.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *