Brexit biedt nieuwe kansen voor beleggers

Na meer dan drie en een half jaar Brexit-debat is Groot-Brittannië op 1 februari niet langer lid van de EU. Op het eerste gezicht niet veel veranderingen voor beleggers. Een gereguleerde Brexit zou daarentegen zelfs kansen kunnen bieden voor interessante investeringsmogelijkheden op de Britse aandelenmarkt.

U hebt weinig tijd en u wilt niet de hele dag achter de computer zitten. Dan is automatisch beleggen mogelijk wat voor u. Op die manier kunt u meeliften op het succes van ons systeem. Het heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een winst van € 18.875 gemaakt. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Britse aandelen worden nog steeds goedkoop gewaardeerd volgens internationale normen, ook al zijn de aandelenkoersen al gestegen na de duidelijke verkiezingsoverwinning van Boris Johnson. Desondanks is de Britse aandelenmarkt nog steeds een van de goedkoopste ter wereld wat betreft de koers-winstverhouding.

Britse aandelenmarkt wordt gunstig gewaardeerd

Analisten van Bankler Metzler schatten een gemiddeld dividendrendement van bijna 4,9 procent voor 2020 voor de brede Britse aandelenmarkt, terwijl bijvoorbeeld slechts 2,0 procent wordt verwacht voor de goedlopende brede Amerikaanse markt.

Als u in eerste instantie zeker wilt zijn als belegger, kunt u zich concentreren op aandelen die hun activiteiten voornamelijk op de thuismarkt richten, d.w.z. niet erg actief buiten het VK. Dit zijn op hun beurt echter vaak alleen middelgrote bedrijven waarvan de aandelen veel te duur zijn vanwege het lage volume en het grote verschil tussen de bied- en laatkoersen.

Het alternatief voor directe beleggingen in aandelen

Een goedkoper alternatief voor direct beleggen in aandelen zou daarom een ​​ETF (Exchange Traded Funds) zijn. Dit zijn op de beurs verhandelde indexfondsen die aandelenindexen repliceren – in dit geval de Britse FTSE 100.

Een voorbeeld is de iShares Core FTSE 100 UCITS ETF GBP (Dist) (EUR) | IUSZ,
ISIN Code: IE0005042456
Huidige koers: 8,65

Gemaksbeleggen

Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 19.180 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.