Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Veeg teken: techaandelen worden gedumpt

Een beheerder van een beleggingsfonds probeert de markt te verslaan door meer van de winnaars en minder verliezers te bezitten dan hun vergelijkbare index. Fondsmanagers zitten daarom dik in techaandelen.  Maar dat kan veranderen.

Fondsbeheerders hebben hun belang in techaandelen in vier van de afgelopen vijf maanden verminderd,. Dat blijkt volgens cijfers van BofA Merrill Lynch Global Research. Daarmee is het techbelang gedaald naar het laagste niveau sinds februari 2017.

Techbelang
Techbelang

Dit kan een signaal zijn voor de bredere markt. De koersstijging van de afgelopen maanden werd voornamelijk gedragen door techandelen

Stijging of daling? Wij hebben een handelssysteem op de Duitse DAX ontwikkeld die op beide kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch dus het is mogelijk dat u zelf niets meer hoeft te doen. Het systeem heeft met een startkapitaal van € 7.000 in juni 2015 , een resultaat van € 27.848 gemaakt. Vergelijk dit met uw beleggingen. Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER

SMS- en E-mail abonnement: U doet alles zelf. U krijgt signalen per SMS en e-mail over de instap en uitstap.

Natuurlijk moet je sceptisch naar deze veranderingen kijken, vooral omdat de meeste fondsmanagers al jaren achterblijven bij hun benchmarks. Maar deze managers zeggen dat hun beste prestaties zullen zijn wanneer de markt volatiel wordt, wat velen verwachten  in 2018. De vraag is of ze gelijk hebben in het verminderen van hun verwachtingen over hoe goed de technologiesector zal presteren ten opzichte van de rest van de markt.

Met winstrapporten van onder meer Alphabet, Amazon, Apple, Facebook en Microsoft hebben we al snel een idee of de fondsmanagers op de goede weg zijn.

De aanbevelingen van experts voor 2018 is voor u op een rijtje gezet en een selectie gemaakt van aandelentrackers om daarop in te spelen. KLIK HIER om het gratis rapport aan te vragen.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *