Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lakmoesproef voor DAX

De DAX ondervond precies steun op de door ons gisteren gemelde steunniveaus.  Wij schreven: “De belangrijkste vraag voor de handel is: zal de steunzone 11.850 / 11.860 het houden? Als dat zo is, zal naar verwachting omhoog stuiteren, en een koopjesrally tot gevolg hebben . Koersdoelen zijn dan 11.900/11.930 en 11.960. De beren moeten de index naar beneden te duwen. Een daling onder de voorgenoemde steunzone 11,850 / 11,860 maakt een rit naar 11.780/11.720 mogelijk.?

De Duitse beursindex ondervond steun en vond daarna de weg omhoog naar 11.930. Nabeurs werd nog 11.960 punten aangetikt. Is het herstel nu compleet?

De aandelenbeurzen staan onder druk vanwege de twijfel over de plannen van de Amerikaanse president Trump en daarmee kan doen wat hij beloofd heeft. Ook een herstel van de euro drukt het sentiment vanwege de nadelige gevolgen voor de export. Voor richting moeten we naar Wall Street kijken. Vandaag is er een stemming over de gezondheidsplannen van Trump en is daarmee een belangrijke test voor Trump en de markten.

Winst genomen en geprofiteerd van koersdaling

Wij hebben gisteren de short positie op de DAX gesloten waarmee een flinke winst is behaald. U kunt als belegger profiteren van de koersbewegingen. Wij bieden u gratis handelssignalen (ter waarde van € 169) aan per SMS en e-mail die zowel de instap als de uitstap vermelden. De prestaties zijn niet onfortuinlijk: Het kapitaal is aangegroeid van € 7.000 naar ruim €20.000.Wij bieden u gratis deze handelssignalen aan met aan-en verkoopindicaties. KLIK HIER om u aan te melden.

Start met Automatisch Beleggen

Dit bericht delen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *